Dezvoltatorii imobiliari din Vestul țării își lansează proiectele în cadrul Târgului Imobiliar Timișoara TIT. Acestea vor putea fi văzute cu ajutorul realității virtuale

Expozanții vor lansa noi proiecte rezidentiale și vor oferi discounturi semnificative.

  Cea de-a cincea ediție a Târgului Imobiliar Timișoara TIT va avea loc în perioada 10-11 septembrie, la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT), începând cu ora 10.00.

În cadrul conferinței de presă care a avut loc astăzi, unii dintre cei mai importanți dezvoltatori din Timișoara, prezenți la eveniment, și-au anunțat deja noile proiecte imobiliare. Printre aceștia se numără dezvoltatorul Wallberg, care a lansat deja cel de-al treilea turn rezidențial din XCity Towers și demarează lucrările de construcție.

Clădirea va avea un regim de înălțime de 16 etaje și va cuprinde 148 de apartamente. Valoarea proiectului este estimată la 15 milioane de euro. Harta imobiliară a orașului arată noi puncte de interes pentru dezvoltatori. Astfel, zonele periurbane, par să fie din ce în ce mai atrăgătoare pentru investitorii imobiliari. Noile proiecte anunțate integrează tehnologiile green, între care panouri solare ce reduc cosiderent costurile de întreținere. Este și cazul dezvoltatorului ETNS, care lansează la târg Le Villette. Ansamblul este situat în prelungirea comunei Dumbrăvița, mai precis în localitatea Covaci, și este compus din 80 de duplexuri moderne ce vor putea fi văzute de toți vizitatorii cu ajutorul realității virtuale. În cadrul târgului, aceștia vor oferi vouchere cu discounturi semnificative pentru proprietățile disponibile spre vânzare.

Un alt proiect anunțat la târg ce integrează tehnologiile green de living este Monarch Soleil. Proiectul este construit în localitatea Dumbrăvița de către dezvoltatorul Monarch.  

Printre expozanți târgului se numără și Banat Art of Living, Albedra Residential, Atacons Banat, Hada Villa, City of Mara, Vivalia, precum și brokeri imobiliari și reprezentanți ai unor instituții bancare care le vor oferi consultanță financiară vizitatorilor târgului.

 

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])