Imobiliare.ro HUB: Două orașe, zece lideri din real estate, dezbateri pe subiecte unul și unul

Profesioniștii în imobiliare se reunesc, săptămâna aceasta, la evenimentele regionale Imobiliare.ro HUB organizate în Sibiu și Brașov. Se dezbat, alături de lideri din real estate, subiecte de interes pentru cei care activează în domeniu. Participă și tu!

Organizăm întâlnirea anului pentru agenții imobiliari, dezvoltatorii și investitorii din Sibiu pe 11 octombrie, la Hotelul Ramada. Aproape 150 de persoane s-au înscris deja la evenimentul nostru. Locurile în sală sunt limitate, deci nu ezita să-l rezervi pe al tău cât de curând. Înscrierile se pot face gratuit AICI.

Principalul subiect pe care îl vom dezbate alături de speakeri care au, cu adevărat, un cuvânt de spus despre mersul pieței rezidențiale locale va fi „Cumpărătorul, între TVA 9% și finanțare pusă sub semnul întrebării. Cum este afectată piața rezidențială?” . Cu toții știm care au fost principalele impedimente care au stat în fața celor aflați în căutarea unei locuințe pe parcursul acestui an. Iată că, acum, noi provocări apar în calea lor. Mai mult, prețurile nu stau nici ele pe loc, cererea este tot mai mare, iar oferta are mult de suferit în ultima perioadă. Întrebarea este dacă toate acestea vor reprezenta o piedică în dezvoltarea real estate-ului românesc pe parcursul anului viitor sau dacă vor fi obstacole pe care cei din domeniu vor reuși să le depășească, în cele din urmă, cu succes.

Vor urca pe scena Imobiliare.ro HUB în cadrul panelului de dezbateri moderat de Răzvan Ionescu, CCO Imobiliare.ro, Carmen Olăreanumanager Paltinul Imobiliare cu 20 de ani de experiență în imobiliare, Ionel Oglanowner Oglan Imobiliare care activează în domeniu de 16 ani și Cătălin Crăciun – broker Taboo Imobiliare care lucrează în real estate din 2017 și reprezintă „Agenția imobiliară a anului 2022” pe plan local.

Se alătură discuțiilor și Cătălin Priscorniță, CEO-ul Blitz, brand cu 13 ani de prezență pe piața imobiliară și un mix de birouri proprii și agenții în sistem de franciză deschise în peste 20 de orașe din țară. Priscorniță a fost desemnat, în cadrul galei Imobiliare.ro Awards, „Antreprenorul anului 2022 în Imobiliare”. Mai multe detalii despre speakeri.

Găsești aici detalii despre agenda completă a evenimentului Imobiliare.ro HUB Sibiu.

Pe 12 octombrie organizăm evenimentul Imobiliare.ro HUB Brașov, la Hotelul Qosmo. La panelul de dezbateri pe tema „Cumpărătorul, între TVA 9% și finanțare pusă sub semnul întrebării. Cum este afectată piața rezidențială?” vor participa cinci speakeri cu experiență vastă în domeniul.

Este vorba despre Alexandru Muntean – Managing Partner iAdvise, brand desemnat „Agenția imobiliară a anului 2022 în Brașov”, Răzvan Calița – Managing Partner SVN România – Brașov care dispune de peste 13 ani de experiență în real estate și Cristina Neamțu, Broker-Owner Kronhouse Real Estate, care a făcut primii pași în industrie în anul 2014.

Aflăm, totodată, părerea dezvoltatorului, de la Sorin Cristea – Chief Executive Officer Maurer Imobiliare, companie cu proiecte în șase orașe și peste 10.400 de apartamente vândute, iar pentru o perspectivă macro ne va fi alături David Grigorescu – reprezentant al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România. Acesta din urmă este unul dintre cei mai apreciați experți din industria imobiliară din România. Grigorescu activează în acest domeniu încă din 2003 și este specializat pe reprezentarea exclusivă a vânzătorului.

Aproape 250 de profesioniști s-au înscris deja la eveniment. Asigură-te că vei fi prezent și rezervă acum un loc. Îți reamintim că participarea este gratuită, dar condiționată de înscriere.

Găsești aici detalii despre agenda completă a evenimentului Imobiliare.ro HUB Brașov.

Atât la Sibiu, cât și la Brașov îl vom avea alături pe Aurel Cîrstea, Business Development Manager CTP, unul dintre cei mai mari proprietari de spații industriale și logistice din România și partenerul Imobiliare.ro HUB. Acesta le va oferi participanților detalii despre o oportunitate interesantă de colaborare.

Te vom ține, totodată, la curent cu cele mai noi informații despre mersul pieței imobiliare de pe plan local și despre evoluția creditării prin intermediul prezentărilor pe care le vor avea în cadrul celor două evenimente colegii noștri Andreea Popa – Senior Consultant Imobiliare.ro Market 360 și Dan Niculae – Managing Director Imobiliare.ro Finance. Noutăți despre funcționalitățile oferite de Imobiliare.ro vor veni de la Sebastian Ungureanu – Chief Product Officer Imobiliare.ro și Vlad Alexe – Product Manager Imobiliare.ro.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])