Mai mult

  CLUBUL PROFESIONIȘTILOR ÎN IMOBILIARE

  Clubul Profesioniștilor în Imobiliare este cea mai puternică și mai mare comunitate de real estate din România, creată la inițiativa Imobiliare.ro, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relații de business, colaborează și identifică idei care îi ajută în dezvoltarea personală, profesională și în accelerarea afacerilor lor.

  Organizăm de 11 ani evenimente la nivel regional, dar și la nivel național pentru breasla imobiliară. Doar în 2019 au participat aproximativ 1.600 de profesioniști – agenți, dezvoltatori și investitori, dar și tineri aflați la început de carieră în real estate. În 2020, reprezentanți ai industriei imobiliare ne-au fost alături la ediția a V-a a Galei Profesioniștilor în Imobiliare, primul eveniment dedicat exclusiv jucătorilor din real estate-ul românesc difuzat live, online.

  EDIȚII ANTERIOARE

  REGIONAL

  NAȚIONAL

  AWARDS

  #ÎmpreunăOnline #ProfesionistÎnImobiliare #EfecteleCOVID-19

  Prin fiecare webinar ne propunem să păstrăm strânsă legătura cu cei din breaslă, acesta fiind un instrument la care vom apela des, care ne va ajuta să colaborăm mai bine, în perioada tensionată pe care o traversăm pe fondul răspândirii COVID-19, și să găsim cele mai bune soluții la diverse probleme cu care se confruntă atât agenții imobiliari, cât și dezvoltatorii.

  Urmărește-ne pe social media și vei afla primul când se organizează evenimente marca CPI. Este vremea profesioniștilor!

  ECHIPA CPI

  Corina Vârlan

  Editor

  Anda Manea

  Social Media Manager

  Alex Dozsa

  B2B Marketing Coordinator

  Lucian Husac

  Graphic Designer

  Daniel Crainic

  CMO

  Adriana Lefter

  Editor