CEIR reunește trei membri din Iași în patru luni. Organizația include peste 300 de agenți imobiliari

Comunitatea Elitelor Imobiliare din România (CEIR), organizație care își propune să reunească branduri de succes în domeniu din marile orașe ale țării, se extinde în Iași, ajungând să reunească aici, în patru luni de la lansare, trei agenții cu o prezență puternică pe piața locală. Astfel, orașul devine al doilea din țară cu trei membri activi pe plan local, după Capitală.

Cel mai nou membru este Impera Imobiliare, agenție condusă de Paul Avataji și specializată pe segmentul apartamentelor, cu un portofoliu ce include ansambluri rezidențiale importante din zonă.

Tot din Iași vine și unul dintre membrii fondatori ai organizației – Inter Imobiliare, agenție fondată în 2002 de Ciprian Iovu, actualul vicepreședinte al CEIR.

La începutul lunii iulie a fost inclus în comunitate și brandul Stil Imob, condus de Corina Nechita și activ în Iași de 17 ani.

În patru luni, CEIR a ajuns să cuprindă peste 300 de membri și să reunească opt agenții, cu afaceri în Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, București și Brașov. Bazele sale au fost puse, alături de Inter Imobiliare, de Blitz și Eugene Estate, iar consiliul director este alcătuit din managerii celor trei companii.

Din CEIR fac parte și brandurile Sud Rezidențial și Premier Estate Management din București și iAdvise din Brașov.

Pentru a atinge unul dintre obiectivele anunțate pentru anul 2019, mai exact extinderea CEIR pentru a cuprinde cel puțin 10 membri, conducerea organizației ar trebui să accepte alte două branduri în următoarele luni. Conform reprezentaților acesteia, CEIR „se află în discuții avansate cu mulți alți jucători din domeniul de real estate din România”.

Printre cerințele pe care trebuie să le îndeplinească companiile care vor să adere la asociație se numără o vechime de cel puțin 3 ani pe piață și o echipă compusă din 10 sau mai mulți agenți imobiliari. Înregistrarea unei cifre de afaceri de peste 30.000 de euro/an pe fiecare agent imobiliar care activează în cadrul companiei este un alt criteriu luat în considerare.

Nu este de neglijat nici imaginea brandului în cauză în mediul online. Astfel, pentru a putea deveni membru CEIR, o agenție trebuie să aibă un rating pe Facebook și Google de peste 4*.

Citește și: Cum văd reprezentanții principalelor portaluri cu anunțuri imobiliare din România lansarea CEIR, cea mai nouă comunitate dedicată agențiilor de succes

Citește și: CEIR se extinde. iAdvise devine al șaptelea brand reunit în cadrul organizației

Citește și: Cum vede CEO-ul Eugene Estate evoluția pieței imobiliare în prima parte a anului? La ce ne putem aștepta în 2019

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])