Cushman&Wakefield Echinox a evaluat în 2017 peste 700 de proprietăți. Pe ce rezultate mizează anul acesta

Compania de consultanță imobiliară Cushman&Wakefield Echinox a evaluat pe parcursul anului trecut peste 700 de proprietăți.

Cushman&Wakefield Echinox proprietati evaluate

Reprezentanții Cushman&Wakefield Echinox au evaluat, pe parcursul anului 2017, mai bine de 700 de proprietăți cu o valoare cumulată de 3,1 miliarde de euro.

„După un an 2017 cu un volum de activitate consistent, în care ne-am consolidat poziția în piață și ne-am integrat în rețeaua globală Cushman&Wakefield, estimăm pentru 2018 o creștere a volumului evaluat de 33%”, a declarat Bodgan Sergentu, Head of Valuation&Consulting în cadrul companiei, potrivit Capital.

Acesta a mai explicat că piața imobiliară din România traversează, în momentul de față, o perioadă pozitivă, fapt ce se datorează cererii în creștere pe toate segmentele, dar și că rezultatele pe care mizează compania pentru anul în curs pot fi atinse prin atragerea unor noi clienți cu portofolii multi-sectoriale și prin extinderea echipei.

În momentul de față, echipa de evaluări a Cushman&Wakefield Echinox cuprinde 8 membri, la care se adaugă o rețea de 20 de colaboratori specializați în rapoarte pentru garantarea împrumuturilor acordate IMM-urilor și persoanelor fizice.

În 2017, Cushman&Wakefield Echinox  a înregistrat o cifră de afaceri de 5,5 milioane de euro.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])