imobiliare.ro și CPI, premii de excelență în cadrul galei organizate de Urbanis

imobiliare.ro, primul și cel mai accesat portal imobiliar din România, cu peste 1,62 milioane de vizitatori unici lunar, și Clubul Profesioniștilor în Imobiliare, o inițiativă imobiliare.ro care, prin 10 ani de evenimente organizate la nivel național și regional pentru breasla din domeniu, a dus la construirea celei mai puternice și mai mari comunității de real estate din țară, au câștigat premii de excelență în cadrul galei organizate de Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari din România – Urbanis.

Comunitatea de afaceri și reprezentanții celei mai importante organizații dedicate promovării intereselor dezvoltatorilor imobiliari din România – Urbanis au conferit Premiul de excelență „Amprentă pentru viitor, în slujba Dezvoltării Pieței Imobiliare” platformei imobiliare.ro.

Al doilea Premiul de excelență „Amprentă pentru viitor, în slujba Promovării Pieței Imobiliare” a fost obținut, în cadrul Urbanis Excellence Awards 2019, de Clubul Profesioniștilor în Imobiliare.

Anul acesta am aniversat un deceniu de evenimente marca CPI cu noi întâlniri dedicate breslei imobiliare, la care au participat aproximativ 1.600 de profesioniști – agenți, dezvoltatori și investitori, dar și tineri aflați la început de carieră în real estate.

Citește și: Imobiliare.ro câștigă trofeul pentru „Inovație în imobiliare” la Gala Premiilor Real Estate

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])