Premier Estate Management, printre câștigătorii evenimentului internațional Hall of Fame Awards 2018

Compania de consultanță imobiliară Premier Estate Management s-a numărat printre câștigătorii evenimentului internațional Hall of Fame Awards 2018 organizat în Cehia.

Premier Estate Management a câștigat premiul Local Power Broker Agency, la categoria destinată segmentului rezidențial, în cadrul ediției din acest an a evenimentului Hall of Fame Awards organizat în Praga de către reprezentanții CIJ.

„Suntem onorați de faptul că am câștigat acest premiu internațional”, a declarat Andreea Comșa, CEO-ul Premier Estate Management, într-o postare pe rețeaua socială Facebook.

„Multe mulțumiri echipei Premier și tuturor celor care ne-au votat! Ne oferă energia potrivită pentru a merge mai departe și pentru a face lucrurile cât se poate de bine în fiecare zi”, a mai adăugat ea.

Anul acesta au intrat în concurs companii din Cehia, Ungaria, Polonia, România, Serbia și Slovacia. La eveniment au participat peste 250 de profesioniști în imobiliare din 17 țări.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])