RE/MAX intră pe trei noi piețe din România la finalul anului 2019

Brandul RE/MAX se lansează în trei noi orașe la sfârșitul anului 2019, rețeaua națională numărând 50 de birouri, dintre care unele în proces de deschidere.

Primul birou RE/MAX din Pitești, RE/MAX Star, a fost deschis de o economistă care conduce de peste 25 de ani o companie de construcții. Gianina Marinescu spune că își dorește să pună astfel bazele unei echipe care să schimbe mentalitatea clienților despre meseria de agent imobiliar prin profesionalismul demonstrat.

Și în Ploiești s-a deschis pentru prima oară un birou parte a acestei rețele cu peste 400 de membri la nivel național. Este vorba despre RE/MAX Destine, lansat de Cătălin Filipoiu, care vine din domeniul asigurărilor.

RE/MAX Vision este prima franciză RE/MAX din Alba Iulia. Noul birou este condus de Mihai Mucenicu.

Alte două unități noi au fost anunțate spre finalul anului 2019, una în Capitală (RE/MAX Realty Solutions) și una în Bacău (RE/MAX Welcome). Planul de extindereal RE/MAX la nivel național vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

Citește și: imobiliare.ro și CPI, premii de excelență în cadrul galei organizate de Urbanis

Citește și: Dezvoltatorul cu cel mai amplu proiect rezidențial din țară vorbește despre evoluția pieței. A investit, până acum, 320 de milioane de euro în ansamblul în care vor trăi 25.000 de oameni

Citește și: 2019, pe piața din București. Evoluția prețurilor, proiectele majoritare și importanța programului Prima Casă pentru cumpărători – RAPORT

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])