RE/MAX România anunță a nouă extindere a rețelei sale de agenții imobiliare

Reprezentanții francizei de agenții imobiliare RE/MAX România anunță o nouă extindere a rețelei de la nivel național, care ajunge astfel să numere 28 de birouri.

Cele mai noi francize din portofoliul companiei sunt RE/MAX Vision din Cluj-Napoca, RE/MAX Golden Home din Focșani și RE/MAX Liberty Brokers din Timișoara.

Prima dintre acestea este operațională de la începutul lunii februarie și a necesitat o investiție inițială de circa 20.000 de euro. Aceasta va fi suplimentată însă până în 2019 în vederea modernizării biroului la cel mai înalt nivel.

Biroul RE/MAX Golden Home din Focșani a fost deschis, de asemenea, de la începutul anului.

Noul birou din Timișoara va fi operațional din data de 10 aprilie. Până acum a fost investită în acesta suma de 9.000 de euro, care va crește și va ajunge, cel mai probabil, la 15.000 de euro până la deschiderea biroului.

La mijlocul lunii februarie, reprezentanții RE/MAX România au mai anunțat o extindere a rețelei, tot cu trei birouri, de această dată localizate în București și în Satu Mare.

Citește și: RE/MAX România își extinde rețeaua locală la 25 de birouri

 

RE/MAX este prezentă pe piața din România din anul 2006. La nivel mondial rețeaua cuprinde peste 100.000 de agenți afiliați din 100 de țări.

Citește și: Răzvan Cuc (RE/MAX România) estimează o creștere de 8% a prețurilor locuințelor în 2018

Citește și: RE/MAX România, printre marii câștigători ai Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2018

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])