RE/MAX România își extinde rețeaua locală la 25 de birouri

Franciza de agenții imobiliare RE/MAX România s-a extins și a ajuns să cuprindă 25 de birouri la nivel național.

Cele mai recente francize din portofoliu sunt RE/MAX Home Connection, RE/MAX Magnum, ambele din București, și RE/MAX Smart din Satu Mare.

RE/MAX Home Connection va fi operațională din luna martie a acestui an, în timp ce RE/MAX Smart funcționează deja din luna ianuarie. Aceasta din urmă a presupus o investiție de circa 5.000 de euro, iar reprezentanții săi vor continua procesul de recrutare pentru întregirea echipei pe parcursul următoarelor 6 luni.

RE/MAX România a intermediat în 2017 peste 1.500 de tranzacții, în creștere cu 50% față de anul 2016, iar valoarea comisioanelor generate de acestea a depășit 2 milioane de euro.

Cele mai multe tranzacții imobiliare au fost realizate de birourile din Cluj-Napoca, București și Arad. Cea mai semnificativă tranzacție, pe segmentul rezidențial, a fost de peste 1,5 milioane de euro pentru un apartament din Capitală.

RE/MAX este prezentă pe piața din România din anul 2006. La nivel mondial rețeaua cuprinde peste 100.000 de agenți afiliați din 100 de țări.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])