RE/MAX România mizează pe comisioane de 2,8 milioane de euro în 2018, în creștere cu 40% față de anul precedent

Reprezentanții RE/MAX România mizează pe o creștere a valorii comisioanelor totale pentru intermedieri imobiliare de 40% în 2018, până la 2,8 milioane de euro.

Tot pe parcursul anului în curs, aceștia vor să își crească echipa și să continue dezvoltarea francizei de agenții imobiliare la nivel național.

„În 2018, avem în vedere o creștere de 50% ca număr de birouri și agenți în linie cu strategia noastră de expansiune, iar în ceea ce privește valoarea comisioanelor din tranzacții țintim o creștere cu 40%. Tot în acest an ne propunem să continuăm acțiunile de dezvoltare a francizelor RE/MAX în România”, a declarat Răzvan Cuc, Directorul Regional al RE/MAX România.

În 2017, RE/MAX România a intermediat circa 1.500 de tranzacții imobiliare, cele mai multe dintre acestea prin birourile din Cluj-Napoca, București și Arad.

„Numărul tranzacțiilor intermediate de birourile rețelei RE/MAX România din 13 orașe a crescut comparativ cu anul precedent, ajungând la peste 1.500 de vânzări și închirieri, cu o pondere de 57% din total pentru vânzări, respectiv 43% pentru închirieri”, a mai adăugat Răzvan Cuc.

Totodată, 74% dintre proprietățile tranzacționate au fost din segmentul rezidențial, cea mai mare tranzacție fiind de 1,5 milioane de euro pentru un apartament în București.

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])