RE/MAX România se extinde. Rețeaua ajunge la 53 de birouri imobiliare francizate

Rețeaua de francize RE/MAX România se extinde, la nivel național, cu încă trei birouri deschise în Cluj-Napoca, Sibiu și Târgu Mureș.

Sursă: Facebook

Biroul din Cluj-Napoca poartă numele RE/MAX Partners și este condus de Alexandra Joldes, aceasta implicându-se astfel pentru prima oară în activitățile de pe piața imobiliară locală.

Pentru biroul din Sibiu, RE/MAX Quality, franciza a fost achiziționată de Constanța Drunea, aflată și ea la primii pași în real estate, aceasta fiind specializată în turism. Drunea își propune, pe termen lung, să deschidă încă un birou RE/MAX.

Cel de-al treilea sediu, situat în Târgu Mureș, poartă numele RE/MAX Prestige. Aici, se dorește formarea unei echipe cu cel puțin 15 agenți colaboratori în primii cinci ani de activitate.

RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate din țara noastră, având 53 de francize și peste 400 de membri. Planul de extindere al rețelei vizează 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari până în 2023.

Citește și: Răzvan Cuc, RE/MAX România – Clujul este un Eldorado al țării, dar rămâne mult în urma altor orașe europene. Iată ce trebuie să facă agenții pentru a profita de potențialul pieței

Citește și: Cum ajungi de la simplu agent imobiliar la expert în piața locală în ochii clienților tăi

Citește și: Trei temeri pe care le au agenții care nu lucrează în reprezentare exclusivă atunci când aud de acest sistem de lucru

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])