Rețeaua RE/MAX se extinde cu trei noi birouri

Reprezentanții francizei de agenții imobiliare RE/MAX România anunță o nouă extindere a rețelei la nivel național. 

Noi birouri RE/MAX au fost deschise în orașele București, Bacău și Iași. Astfel, rețeaua de francize a ajuns să numere 28 de birouri la nivel național.

Investiția inițială în deschiderea noului birou din Capitală, RE/MAX Elite, a fost de 20.000 de euro, dar se estimează că în următoarele trei luni aceasta va fi completată cel puțin cu suma de 10.000 de euro. Biroul este operațional din luna mai a acestui an și este al șaselea din București.

Biroul RE/MAX Trend, primul din Bacău, a fost deschis de Ciprian Barb care mai deține o unitate și în Piatra Neamț.

Și biroul deschis la Iași, RE/MAX Imobis, care este operațional de la începutul lunii iunie, este primul din oraș care face parte din rețeaua de francize.

Reprezentanții companiei anunță, totodată, că alte 5 birouri se află în curs de deschidere la nivel național.

RE/MAX este prezentă pe piața din România din anul 2006 .La nivel mondial rețeaua cuprinde peste 100.000 de agenți afiliați din 100 de țări.

Citește și: RE/MAX România mizează pe comisioane de 2,8 milioane de euro în 2018, în creștere cu 40% față de anul precedent

Citește și: Răzvan Cuc (RE/MAX România) estimează o creștere de 8% a prețurilor locuințelor în 2018

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])