Se deschid trei noi birouri RE/MAX în București

Rețeaua RE/MAX România se extinde cu trei noi birouri. Toate vor fi active pe piața din Capitală.

birouri re/max fuziune

Se deschide, astfel, a treia unitate sub brandul RE/MAX Magnum, unul dintre cele mai puternice birouri din București și din grup. Întreaga echipă cuprinde, la ora actuală, peste 75 de membri. Printre obiectivele RE/MAX Magnum de viitor se numără atingerea unui număr de 20 de birouri până în 2025, cu o echipă de circa 500 de agenți și o cifră de afaceri de 10 milioane de euro.

Antreprenorul Ștefan Csordaș intră și el pe piața din București cu a opta sa unitate RE/MAX Gold. El deține francize și în Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Arad, Timișoara, Neamț și Iași.

Cel de-al treilea birou deschis în Capitală este RE/MAX Alpha. Acesta este condus de Beniamin Șteau, inginer cu o activitate antreprenorială de peste 20 de ani în domeniul auto.

Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

Citește și: Noua Casă depășește pragul de 2.000 de credite acordate. Câți bani au mai rămas până la sfârșitul anului?

Citește și: Avem noutăți așa că revenim cu un nou episod Tech Agenda

Citește și: Criteriile luate în calcul de cumpărători. Acesta este primul lucru verificat

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])