3 întrebări care apar la vizionările ”open house”

Dacă reprezentați vânzătorul, este bine să știți ce să spuneți cumpărătorilor care vin la vizionările  ”open house”.

http://www.dreamstime.com/stock-photos-waist-up-male-real-estate-agent-smiling-two-clients-happy-holding-plan-new-apartment-looking-away-image46385833O vizionare ”open house” reprezintă una dintre cele mai importante oportunități pe care vânzătorul, clientul dumneavoastră, le are pentru a atrage cumpărători. Gustavo Gonzalez, Senior Manager, Consumer Engagement la Coldwell Banker Real Estate LLC, scrie pe blogul Coldwell Banker despre câteva întrebări la care vânzătorul, implicit agentul care-l reprezintă, este bine să se aștepte, cu răspunsul pregătit.

Câte oferte ați primit? Când un potențial cumpărător vine la o vizionare ”open house”, cel mai probabil că știu prea bine care este prețul cerut. Totuși, s-ar putea să pună astfel de întrebări directe care să-i ajute să ghicească prețul adevărat la care proprietarul este dispus să vândă.

De ce vă mutați? Din răspunsul la această întrebare, cumpărătorul potențial își poate da seama dacă vânzătorul se grăbeștesă vândă, ceea ce poate pune presiune pe preț.

Există costuri suplimentare legate de proprietate sau alte elemente? Ca agent, trebuie să fiți pregătiți să cunoașteți orice cost adițional pe care-l presupune achiziția locuinței respective, inclusiv taxe sau impozite asociate. Dacă de exemplu locuința se află într-un ansamblu rezidențial, menționași existența costurilor cu întreținerea spațiilor comune, dacă este cazul.