”8 decizii pentru bunăstare”, seminar gratuit la Constanța

Eusebiu Burcaș, antrenor de bunăstare, va susține seminarul gratuit în data de 8 octombrie, la hotelul Bavaria Blu din Mamaia.

Eusebiu_BurcasÎn cadrul seminarului gratuit ”8 decizii pentru bunăstare”, pe care Eusebiu Burcaș îl va susține pe data de 8 octombrie la Constanța, participanții vor avea ocazia să afle, printre altele, care sunt treptele succesului financiar și ce trebuie să facă pentru a ajunge la siguranța financiară; de ce sunt bogații bogați, în timp ce săracii rămân săraci; de ce nu te poți îmbogăți chiar dacă muncești pe rupte; care sunt cele mai mari costuri financiare din viață și cum poți trece peste ele; care sunt cele mai întâlnite investiții și 12 direcții de investiții profitabile.

”Acest eveniment este dedicat tututor celor care își doresc o viață mai bună pentru ei și pentru familiile lor. Recomandăm acest eveniment persoanelor care sunt dispuse să iasă din zona de confort și să acționeze în direcția creșterii inteligenței lor financiare”, se arată pe site-ul de prezentare al seminarului gratuit.

Evenimentul se adresează proprietarilor de afaceri, directorilor generali, managerilor, profesioniștilor din vânzări și marketing, juriștilot, avocaților, notarilor, medicilor, farmaciștilor, cadrelor medicale, profesioniștiolor din industria financiară, elevilor, studenților și profesorilor și oricăror alte categorii interesate de creșterea veniturilor.

Seminarul gratuit ”8 decizii pentru bunăstare” este sustinut de Eusebiu Burcaș (foto) – antrenor de bunastare, care se descrie astfel: ”Probabil cel mai apreciat expert in finanțe personale din România, am susținut câteva mii de ore de training de finanțe, management și vânzări, am fost speaker în peste 150 de evenimente și mentor a peste 1.500 de oameni. Mă instruiesc și mă dezvolt zi de zi pentru a-mi ajuta clienții să devină eficienți financiar și să dobândească bunăstarea”.