Mai sunt doar câteva zile până la a doua ediție a CPI Național 2017, eveniment ce va avea loc în zilele de 23 și 24 martie la București.
Ediția de anul trecut a reunit peste 350 de agenți imobiliari și dezvoltatori veniți din toate colțurile țării. Prima zi a manifestării va fi dedicată conferințelor, iar a doua zi workshop-urilor.
Anul acesta, vor fi organizate șase workshop-uri. Astfel, între orele 09.00 și 12.30 vor avea loc workshop-urile ”Cum să convingi în business”, susținut de Călin Iepure și ””Comunicarea în abordarea clienților”, cu Alexandru Ionescu, TMI.
Între orele 14.00 și 15.30 vor fi organizate workshop-urile ”Elemente cheie în legislația imobiliară”, susținut de Simona Chirică de la Schoenherr și Asociații și ”Principiile esențiale ale oamenilor eficienți”, cu Mihai Măreșescu, TMI; iar în intervalul orar 16.00 – 17.30 vor fi organizate workshop-urile ”Personal branding în real estate”, cu Robert Iancu și ”Sistemul vânzărilor 360”, cu Nicu Zegheanu, PRO Customer.
Vă puteți înscrie la unul sau la mai multe workshop-uri AICI.
Despre workshop-urile de la CPI Național 2017
Cum să convingi în business
Participanții la acest workshop vor afla, printre altele, despre elementele din persuasiune care amplifică procesul de vânzare, cum să facă o primă impresie memorabilă atunci când se întâlnesc prima dată cu un client, cum să se poziționeze în primele minute ale întâlnirii folosind metoda PAC-PAC și cum să închidă vânzarea într-un mod persuasiv și să obțină referințe de la clienții mulțumiți.
Comunicarea în abordarea clienților
Workshopul își propune să dezvolte oameni care vor ști cum să abordeze clienții astfel încât să fie pe aceeași “lungime de undă” cu aceștia , care vor reuși să construiască relații de calitate pe termen lung cu partenerii de business și care vor dobândi o serie de tehnici de comunicare și vor ști cum să își adapteze stilul de comunicare în funcție de interlocutor.
Elemente cheie în legislația imobiliară
După experiența turneului CPI 2016 prin marile orașe din țară (Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța și București) echipa Schoenherr și Asociații a decis să se alăture și celui mai mare eveniment al comunității imobiliare, CPI Național 2017, aducând noutăți în tot ce înseamnă legislație imobiliară! Acest workshop reunește cele mai problematice subiecte de natură legală din activitatea agenților Imobiliari. Simona Chirica, speakerul de anul trecut pe teme legale din cadrul evenimentelor CPI, își propune să aducă în discuție procedurile și legile actuale dar și să le explice prin studii de caz. Workshopul va fi interactiv, iar participanții sunt invitați să pună întrebări și să participe la dezbateri.
Principiile esențiale ale oamenilor eficienți
Având în vedere că deja au trecut trei luni din anul acesta, workshop-ul este un prilej bun pentru analiza priorităților folosind un model care oferă claritate și simplitate dar care în același timp ajută la creșterea productivității. TMI a dezvoltat o aplicaţie a acestui sistem pentru programul Microsoft Outlook acesta fiind utilizată de sute de mii de utilizatori ai programului printre care şi angajaţi ai Microsoft.
Personal branding în real estate
Brandul personal este crucial pentru orice organizație performantă care dorește să se facă remarcată pe piața în care activează. Modul în care oamenii iau decizii este puternic influențat de puterea brandului cu care interacționează, iar un brand personal puternic poate face diferența dintre o colaborare de succes și o colaborare nereușită. Principalii reprezentanți ai brandului unei organizații sunt angajații acesteia, de aceea este important ca fiecare dintre ei să își dezvolte un brand personal care să aibă un impact pozitiv și să fie aliniat cu organizația pe care o reprezintă. Metodologia workshop-ului este interactivă, bazată pe discuții cu participanții și working groups.
Sistemul vânzărilor 360
Echipa PRO Customer a studiat în ultimii 6 ani modul în care clienţii din piaţa românească decid să cumpere un produs, serviciu sau să aleagă un furnizor şi să păstreze relaţia cu acesta, definind un proces etapizat de cumpărare pe care clientul îl parcurge clientul într-un mod ciclic. Participanții la acest workshop sunt invitați să cunoască , într-un mod interactiv şi practic, felul în care clienţii lor decid să cumpere şi, potrivit acestuia, să descopere care este modelul de interacţiune motivant şi eficace în relaţia cu aceştia, pentru a deveni furnizorul preferat şi a avea mai mulţi clienţi mulţumiţi şi loiali.