Cine poate aplica la Premiile CPI 2017?

Termenul limită pentru înscrierea la premiile ce vor fi decernate în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare este 13 martie.

gala CPI 2017Premiile CPI 2017, ce își propun să recunoască rezultatele și comportamentele remarcabile din imobiliare, vor fi decernate pe 24 martie, în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare, ce va avea loc la hotelul Hilton din București. Premiile sunt împărțite în două categorii: pentru pentru agenții/brokeri imobiliari și pentru dezvoltatori.

Posibilitatea de aplicare este deschisă pentru orice persoană fizică, juridică sau companie, pentru una sau mai multe categorii. Juriul – detalii despre componența juriului și procesul de jurizare sunt disponibile AICI – are dreptul de a nominaliza şi invita să aplice prin completarea formularului de aplicare pe cei consideraţi compatibili. Aceasta nu înseamnă că brokerii imobiliari și dezvoltatorii nu pot aplica în nume propriu la nominalizări, la una sau mai multe categorii.

Nominalizaţii care nu completează în timp util formularul de aplicare nu se pot califica pentru următoarea etapă (termenul limită pentru trimiterea aplicărilor: 13 martie, ora 22:00).

În continuare, redăm categoriile de premii.

 

Pentru agenții și brokeri imobiliari

Agenția imobiliară a anului – APLICĂ AICI

Tranzacția anului 2016 – APLICĂ AICI

Investiție continuă în profesionalism – APLICĂ AICI

Cea mai mare franciză din România – APLICĂ AICI

Managerul anului în rezidențial – APLICĂ AICI

Cel mai puternic brand – APLICĂ AICI

 

Pentru dezvoltatori

Proiectul rezidențial al anului – APLICĂ AICI

Cel mai bun concept de marketing – APLICĂ AICI

Cea mai puternică echipă de vânzări – APLICĂ AICI

Cel mai bun concept arhitectural – APLICĂ AICI

Cel mai bun concept nou – APLICĂ AICI