”Clubul Profesioniștilor în Imobiliare” vine la Constanța

Seria de evenimente locale ”Clubul Profesioniștilor în Imobiliare” ajunge pe 29 și 30 iunie în orașul de la malul mării.

CPI localDesfășurat sub sloganul ”Cum am devenit client-centric”, evenimentul de la Constanța este a treia manifestare locală din seria ”Clubul Profesioniștilor în Imobiliare din acest an. Primele două au avut loc la Timișoara și Brașov și s-au bucurat de participarea a peste 200 de profesioniști în imobiliare.

În acest an, tema principală a evenimentelor locale CPI – cum ne înțelegem mai bine clienții și cum îi deservim cu succes – este pusă în valoare printr-un studiu prezentat în premieră, realizat de Imobiliare.ro și aplicat căutătorilor activi de imobiliare, personalizat pe fiecare oraș CPI.

Participanții vor putea afla ce așteptări are noua generație de clienți, vor dezbate soluții de îmbunătățire a serviciilor în imobiliare, se vor cunoaște mai bine în raport cu nevoile clienților și își vor evalua și îmbunătăți procesul propriu de vânzare. Imobiliare.ro va prezenta în premieră un studiu aplicat căutătorilor activi de imobiliare, personalizat pe fiecare oraş CPI.

Evenimentul va debuta la cafea, la ora 08.30, urmând ca la ora 09.00 să înceapă discuțiile propriu-zise, structurate sub forma a două paneluri ce vor urma prezentării, de către Radu Andrei, projec manager în cadrul Imobiliare.ro, a studiului menționat mai sus. Primul dintre paneluri, în ordine cronologică, va fi moderat de subsemnatul (Andrei Panait, redactor Imobiliare.ro) și se numește ”Online-ul se/ne transformă. Care sunt așteptările actualei generații de cumpărători?”. Orientat către soluții, panelul se va bucura de participarea reprezentanților agențiilor imobiliare constănțene, a clienților și a unui reprezentant al Imobiliare.ro.

După o pauză, Dan Țiganu, consultant de vânzări Premier Estate Management, anterior director al diviziei de asigurări de viaţă a Allianz Tiriac, va susține training-ul ”Structura procesului de vânzare – un major dez/avantaj competitiv”.

Finalul CPI din fiecare oraș nu va veni, în acest an, după prânzul pe care-l vom lua împreună, pentru că, în 2017, va exista și o a doua zi a lucrărilor, dedicată workshop-urilor, despre care puteți afla mai multe detalii AICI.

După vacanța de vară, evenimentele din seria ”Clubul Profesioniștilor în Imobiliare” vor ajunge la Cluj, Iași și București în perioada octombrie-noiembrie.