Afla motivatiile deciziei de cumparare prin Arta Argumentarii, la CPI in 18.09

Reluam sirul evenimentelor CPI in forta! Fiind nerabdatori sa ne reintalnim, primul CPI din aceasta toamna va avea loc cu o saptamana mai devreme, adica in 18 septembrie. Invitatul acestei luni, Calin Iepure, pregateste special pentru CPI un eveniment interactiv despre Arta Argumentarii. Vom afla impreuna care sunt motivatiile din spatele deciziei de cumparare si cum sa facem fata intrebarilor dificile din partea clientilor. Nu rata aceasta intalnire daca vrei sa stii cum sa comunici mai eficient, sa fii mai convingator si sa vinzi mai usor!

Confirmare
Calin ne va raspunde intr-un mod dinamic la urmatoarele intrebari:

  • Care este structura argumentatiei si cum poate fi ea folosita in orice context?
  • Cum sa intri in conversatia care deja are loc in mintea clientului si sa raspunzi din timp la intrebarile lui?
  • Ce sustine teoria celor 6 fire de par, cum poate fi optimizata in vanzari?
  • Cum poti avea un discurs fluent si de impact atunci cand te prezinti, sau vinzi idei, produse sau servicii?
Nicu Zegheanu Despre Calin Iepure:

Managing Partner in TrainingMasters Consulting, antreprenor si consultant in strategie de business, public speaker experimentat si trainer certificat CNFPA, Calin este unul dintre fondatorii clubului Timisoara Toastmasters. Ca Managing Partner in TrainingMasters Consulting sustine evenimente si traininguri pe teme legate de persuasiune, comunicare, vorbitul in public, leadership, antreprenoriat, management si folosirea mediului online pentru dezvoltarea afacerii.

Confirmare
 

Agenda evenimentului din 18 septembrie:

18:00 – 19:00 Networking
19:00 – 19:15 Prezentarea fiecarui participant: Cine sunt – Cu ce ma ocup – Ce vreau sa aflu si ce pot sa ofer. Fiecare persoana va avea la dispozitie maxim 60 de secunde
19:15 – 21:00 Calin Iepure, Managing Partner in TrainingMasters Consulting – Arta Argumentarii
21:00 Networking

Intalnirea va avea loc la Hotel Golden Tulip Times din strada Decebal nr. 19.

Taxa de participare la eveniment este 10 euro pentru persoanele care isi vor confirma prezenta pe cpi.org.ro pana in data de 17 septembrie (inclusiv) ora 15:00 si de 15 euro pentru restul participantilor.

Va asteptam!

B2B Marketing, Events & Education Coordinator