Folosesti bine internetul? Tehnici online pentru cresterea vanzarilor

Salut,

Miercuri, 30 octombrie, ne întâlnim la Clubul Profesioniştilor în Imobiliare la o sesiune de dezvoltare profesională orientată pragmatic către creşterea vânzărilor. Foloseşte cele două ore ca pe o investiţie în afacerea ta.

buton

Vino să afli:

  • 1. Care este procesul de cumpărare clasic şi impactul online-ului asupra acestuia
  • 2. Tips & tricks pentru creşterea vânzărilor folosind tactici de marketing online
  • 3. Discuţii interactive
 Calin biris Poza Profil Sesiunea va fi prezentată de Călin Biriş. Iată cum se auto-prezintă:”Marketingul a devenit parte din identitatea mea odată cu rolul de „Crocodil de Marketing” la Trilulilu.ro, pe care l-am avut din 2009 până în octombrie 2012. în prezent sunt Marketing Manager la Zonga, preşedinte al International Advertising Association Young Professionals Cluj, trainer şi consultant de marketing. Online-ul este mediul în care m-am format ca specialist lucrând cu clienţi şi parteneri de nivel naţional. Până în prezent am susţinut peste 50 de traininguri de marketing şi publicitate online atât pentru mediul de business cât şi pentru mediul ONG.”

 

buton
Agenda evenimentului din 30 octombrie:

18:00 – 19:00 Networking
19:00 – 19:15 Prezentarea fiecărui participant: Cine sunt – Cu ce mă ocup – Ce vreau să aflu şi ce pot să ofer. Fiecare persoană va avea la dispoziţie maxim 60 de secunde
19:15 – 21:00 Călin Biriş: Tehnici online pentru creşterea vânzărilor
21:00 Networking

Întâlnirea va avea loc la Hotel Golden Tulip Times din strada Decebal nr. 19.

Taxa de participare la eveniment este 10 euro pentru persoanele care îşi vor confirma prezenţa pe cpi.org.ro până în data de 29 octombrie (inclusiv) ora 15:00 şi de 15 euro pentru restul participanţilor.

Vă aşteptăm!

B2B Marketing, Events & Education Coordinator