Ce da valoare unui agent imobiliar? CPI, 28 septembrie


Stimati imobiliari,  

CPI Bucuresti se reintoarce din vacanta intr-un format nou, mai puternic si mai business, in 28 septembrie.

Am crescut impreuna si la fel dorim sa continuam dezvoltarea noastra si a Clubului Profesionistilor in Imobiliare. Daca ati ramas aceiasi doritori de perfectionare pe care ni-i amintim sau poate chiar mai buni, dupa o vara plina de actiune, va asteptam sa ne punem la curent cu noutatile.

Confirmare
 

Reiteram cu aceasta ocazie obiectivele CPI-ului:

  • Facilitarea colaborarii intre agenti si bresle conexe
  • Sustinerea dezvoltarii personale si profesionale a agentilor
  • Business Networking

 

La aceasta prima intalnire va fi prezenta alaturi de noi una dintre cele mai mari firme de training din tara, Human Invest, specializata pe leadership si dezvoltare personala. Impreuna cu reprezentantul lor, Bogdan Pode, vom discuta despre:

Ce da valoare unui agent imobiliar?

Ce caracterizeaza un bun agent? Cum isi poate sustine ritmul cresterii in acord cu cerintele pietei? Cum se poate mentine printre cei mai buni?

Bogdan Pode este descris de colegii lui astfel:

„In cadrul companiei are un rol esential. In calitate de Trainer, pasiune pe care a transformat-o in profesie, reuseste sa imbine o atitudine degajata cu un limbaj adecvat, armonizandu-le oricarui tip de audienta cu care se intalneste. Este implicat in prezent in programe de consolidare culturala, de dezvoltare a abilitatilor manageriale si de productivitate personala si in cadrul echipelor, pentru companii precum Holcim Romania, TNT Romania, ITC Networks, Elite Romania, Timken Romania si Distrigaz Sud.”

Programul intalnirii din 28 septembrie:

18:00 – 18:30 Networking
18:30 – 19:00 Prezentarea fiecarui participant: Cine sunt – Cu ce ma ocup – Ce vreau sa aflu si ce pot sa ofer. Fiecare persoana va avea la dispozitie maxim 60 de secunde.
Eficienta este una dintre valorile pe care CPI-ul si-a propus sa le cucereasca in anul care urmeaza.
19:00 – 20:00 Ce da valoare unui agent imobiliar? Sesiune sustinuta de Bogdan Pode
20:00 – 20:15 Pauza
20:15 – 20:45 Intrebari & raspunsuri: maxim 3 studii de caz prezentate de agentii imobiliari din sala. Solutiile vor fi oferite de participanti.
20:45 – Business Networking

Intalnirea va avea loc la Hotel Golden Tulip Times din strada Decebal nr. 19.

Taxa de participare: 10 euro.

Va asteptam!

B2B Marketing, Events & Education Coordinator