Clubul Profesionistilor in Imobiliare merge la Constanta

Stimati imobiliari,

 

Marti, 12 iulie, Clubul Profesionistilor in Imobiliare soseste la mare, la Constanta, alaturi de reputatul consultant imobiliar, Ilias Papageorgiadis.

Eveniment cu traditie al pietei imobiliare din Bucuresti, CPI aduce impreuna cei mai buni agenti imobiliari, dornici sa descopere ce inseamna profesionalismul in imobiliare, cum se poate colabora si in ce fel meseria de agent imobiliar poate fi ridicata la un nivel superior.

Despre editiile CPI Bucuresti puteti citi mai multe pe cpi.org.ro.

In comunitate.imobiliare.ro puteti vedea poze de la editiile CPI din Timisoara si Cluj-Napoca.

Va asteptam sa participati pentru aceleasi motive: a deveni din ce in ce mai buni in ceea ce facem, pentru a deschide prin networking drumul cooperarii, ca finalitatea sa fie un numar din ce in ce mai mare de tranzactii.

Ilias Papageorgiadis, consultant si expert imobiliar, a intrat pe piata imobiliara in anul 2002, in Grecia. Incepand cu 2004, si-a indreptat atentia catre Romania, unde a fondat grupul de companii MORE, avand un portofoliu de peste 200 de clienti.

In ultimii doi ani, compania mama a grupului – MORE Real Estate Services – a intrat in topul primelor 10 firme de imobiliare din tara noastra si reprezinta Romania la majoritatea evenimentelor mondiale de top (MIPIM, MAPIC, MIPIM Horizons, EXPO REAL, REAL VIENNA, SIMA etc).

Cu ocazia intalnirii profesionistilor in imobiliare, Ilias Papageorgiadis va lansa pe piata locala editia in romana a celor mai noi volume ale sale: „Prin labirintul imobiliarelor si alte intamplari adevarate” si „100 mici secrete pentru investitii imobiliare de succes„. Vom afla direct de la Ilias, cum vede el piata imobiliara din Romania, care sunt oportunitatile si provocarile mediului economic autohton. Mai multe detalii despre cele doua volume puteti citi pe: www.iliaspapageorgiadis.ro

Agenda evenimentului:


18:00 – 18:30 Bun venit la CPI!

Timp alocat networking-ului.
18:30 – 19:00 De ce un Club al Profesionistilor in Imobiliare?

O scurta introducere sustinuta de Adrian Erimescu, director imobiliare.ro si initiatorul proiectului la nivel national.
19:00 – 19:30 Lansarea volumelor: „Prin labirintul imobiliarelor si alte intamplari adevarate” si „100 mici secrete pentru investitii imobiliare de succes”.
19.30 – 20:00 Ilias Papageorgiadis: Cum vad eu imobiliarele in Romania
20:00 – 20:30 Despre initiativa: Imobiliarele sunt bune!
20:30 – … Ramanem impreuna pentru discutii, schimb de idei si pentru a ne cunoaste mai bine.

Data Marti, 12 iulie 2011, incepand cu ora 18:00.

Locatie Vila Reyna, str. Pescarilor 33B, zona Faleza Nord, Constanta

Inscriere
Va rugam sa confirmati prezenta la acest eveniment completand acest formular de inregistrare.

Taxa de participare: 25 de ron, in care este inclusa consumatia

B2B Marketing, Events & Education Coordinator