CPI 26 ianuarie – filmat. Oportunitatile sunt generate de catre agenti

Dupa editia CPI din 26 ianuarie am avut parte de mult feedback. Inca il solicitam si suntem bucurosi sa il primim (Aici va rugam sa raspundeti la formular de feedback).

A fost o editie destul de atipica, dar ne asteptam. Numarul de participanti a fost record: 120! (maximum la o editie a fost de 86 de participanti, media fiind 50).

Am avut speakeri unul si unul (deloc atipic):Victor Zaharia, Branch Manager Coldwell Banker; Gabriel Alexandru, Vice-president Century21; Adrian Sischin, Regional Director RE/MAX; Valentin Ionescu, Director Vanzari Galaxy Imob. Moderator a fost Ioan Popp, o prezenta iubita de public si mereu interesanta.

Fiecare a spus ce a crezut mai potrivit, legat de 2011 vs. 2010. Suntem siguri ca si mai multe erau de spus. Parerile expuse puteau fi mai transante si mai transparente, s-au exprimat unele persoane. Alti participanti au avut mici revelatii: am ajuns departe si trebuie sa facem mai mult!

Oportunitatile sunt generate de catre agenti, aceasta a fost una dintre ideile cele mai importante a CPI 26 ianuarie.

Concluzia, asa cum ne-a fost formulata prin feedback de catre unul din participanti, v-o transmitem mai jos, pentru a incheia cu ea in gand:

Pentru un viitor sanatos al imobiliarelor in Romania, trebuie sa mergem mai departe si sa actionam, nu singuri, ci impreuna!

Pentru cei interesati, am postat evenimentul CPI 26 ianuarie filmat. Speram sa il vizionati, sa retraiti momentele de miercuri seara si sa ne transmiteti si mai multe pareri si sugestii:

 

B2B Marketing, Events & Education Coordinator