CPI 7 decembrie: Pericolele experientei si puterea reinventarii

Agenti, dezvoltatori, profesionisti imobiliari, in 7 decembrie ne vedem la ultima intalnire CPI Bucuresti din anul acesta.

Avem invitati doi colegi de breasla care vor vorbi despre piata imobiliara din doua perspective diferite: cea a agentului experimentat, de mult timp in piata si cea a noului intrat in domeniul imobiliar.

Ce au in comun cele doua perspective?
Ce e periculos cand ai prea multa experienta? Ce avantaje ai, desi te afli la inceput de drum?
La aceste intrebari speram sa trageti concluziile proprii la sfarsiul intalnirii.

Confirmare
Iata si ce ne vor prezenta cei doi invitati:

Lucian Baciu Lucian Baciu,
broker Coldwell Banker va vorbi despre parcursul propriu in tranzitia de la intermediere la reprezentare exclusiva. A fost o decizie buna trecerea la exclusivitati? Care sunt plusurile si minusurile. Este timpul potrivit pentru un asemenea pas sau Romania nu este inca pregatita? Asteptam cu mare interes perspectiva lui Lucian.
Dumitru Sirbu Dumitru Sirbu,
tanar ca varsta si tanar in piata imobiliara, plin insa de verva si dorinta de a intelege ce inseamna sa fii agent in Romania, va porni prezentarea sa de la un mic studiu initiat de el, despre perceptia publica asupra agentului imobiliar. Care considera oamenii ca este valoarea pe care o aduce un agent si care este tipul de ajutor pe care il asteapta? Ce putem face sa crestem perceptia asupra valorii adaugate adusa de serviciile imobiliare? Asteptam sa vedem ce perspective proaspete au aparut!

Agenda evenimentului:

18:00 – 18:30 Networking
18:30 – 19:00 Prezentarea fiecarui participant: Cine sunt – Cu ce ma ocup – Ce vreau sa aflu si ce pot sa ofer. Fiecare persoana va avea la dispozitie maxim 60 de secunde.
19:00 – 19:30 Lucian Baciu: De la intermediere la reprezentare exclusiva – fapte si rezultate
19:30 – 20:00 Dumitru Sirbu: Cum se vede piata imobiliara la inceput de drum
20:00 – 20:30 Intrebari & raspunsuri: maxim 3 studii de caz prezentate de agentii imobiliari din sala. Solutiile vor fi oferite de participanti
20:30 – 21:00 Retrospectiva: un an plin pentru Clubul Profesionistilor in Imobiliare
21:00 – Business Networking

Intalnirea va avea loc la Hotel Golden Tulip Times din strada Decebal nr. 19.

Taxa de participare: 10 euro.

Va asteptam!

B2B Marketing, Events & Education Coordinator