Evenimentul profesionistilor imobiliari ajunge la Cluj-Napoca

De peste aproape 2 ani de zile, la Bucuresti, are loc Clubul Profesionistilor in Imobiliare, un eveniment lunar care aduce impreuna cei mai buni agenti imobiliari, dornici sa descopere ce inseamna profesionalismul in imobiliare, cum se poate colabora si in ce fel poate urca aceasta meserie la un nivel mai inalt. 

In data de 22 iunie (miercuri), Evenimentul soseste in Cluj-Napoca, avandu-l ca invitat special pe reputatul consultant imobiliar, Ilias Papageorgiadis.

Va asteptam sa participati pentru aceleasi motive: a deveni din ce in ce mai buni in ceea ce facem, pentru a deschide prin networking drumul cooperarii, pentru un numar cat mai mare de tranzactii.

Ilias Papageorgiadis, consultant si expert imobiliar, a intrat pe piata imobiliara in anul 2002, in Grecia. Incepand cu 2004, si-a indreptat atentia catre Romania, unde a fondat grupul de companii MORE, avand un portofoliu de peste 200 de clienti.

In ultimii doi ani, compania mama a grupului – MORE Real Estate Services – a intrat in topul primelor 10 firme de imobiliare din tara noastra si reprezinta Romania la majoritatea evenimentelor mondiale de top (MIPIM, MAPIC, MIPIM Horizons, EXPO REAL, REAL VIENNA, SIMA etc).

Cu ocazia intalnirii profesionistilor in imobiliare, Ilias Papageorgiadis va lansa pe piata locala editia in romana a celor mai noi volume ale sale: „Prin labirintul imobiliarelor si alte intamplari adevarate” si „100 mici secrete pentru investitii imobiliare de succes„. Vom afla direct de la Ilias, cum vede el piata imobiliara din Romania, care sunt oportunitatile si provocarile mediului economic autohton. Mai multe detalii despre cele doua volume puteti citi pe: www.iliaspapageorgiadis.ro

Agenda evenimentului:


18:00 – 18:30 Bun venit la CPI!

Timp alocat networking-ului.
18:30 – 18:50 De ce un Club al Profesionistilor in Imobiliare?

O scurta introducere sustinuta de Adrian Erimescu, director imobiliare.ro si initiatorul proiectului la nivel national.
18:50 – 19:00 Despre Analize imobiliare, prima platforma de Real Estate Intelligence din Romania

19.00 – 19.30 Lansarea volumelor: „Prin labirintul imobiliarelor si alte intamplari adevarate” si „100 mici secrete pentru investitii imobiliare de succes”.
19.30 – 20:00 Ilias Papageorgiadis: Cum vad eu imobiliarele in Romania
20:00 – 20:30 Despre initiativa: Imobiliarele sunt bune!
20:30 – … Ramanem impreuna pentru discutii, schimb de idei si pentru a ne cunoaste mai bine.

Data

Miercuri, 22 iunie 2011, incepand cu ora 18:00.

Locatie

Golden Tulip ANA DOME, Str.Observatorului 129, Cluj-Napoca

Inscriere
Va rugam sa confirmati prezenta la acest eveniment completand formularul de inscriere

Taxa de participare

25 de ron (include serviciile de catering si consumatia)

B2B Marketing, Events & Education Coordinator