Iasi-ul este invitat la intalnirea profesionistilor in imobiliare

In data de 22 noiembrie (marti), evenimentul Clubul Profesionistilor in Imobiliare soseste in Iasi, avandu-l ca invitat special pe reputatul consultant imobiliar, Ilias Papageorgiadis.

Ilias Papageorgiadis, consultant si expert imobiliar, a intrat pe piata imobiliara in anul 2002, in Grecia. Incepand cu 2004, si-a indreptat atentia catre Romania, unde a fondat grupul de companii MORE, avand un portofoliu de peste 200 de clienti.

In ultimii doi ani, compania mama a grupului – MORE Real Estate Services – a intrat in topul primelor 10 firme de imobiliare din tara noastra si reprezinta Romania la majoritatea evenimentelor mondiale de top (MIPIM, MAPIC, MIPIM Horizons, EXPO REAL, REAL VIENNA, SIMA etc).

Carti Ilias Papageorgiadis Cu ocazia intalnirii profesionistilor in imobiliare, Ilias Papageorgiadis va lansa pe piata locala editia in romana a celor mai noi volume ale sale: „Prin labirintul imobiliarelor si alte intamplari adevarate” si „100 mici secrete pentru investitii imobiliare de succes„. Vom afla direct de la Ilias, cum vede el piata imobiliara din Romania, care sunt oportunitatile si provocarile mediului economic autohton. Mai multe detalii despre cele doua volume puteti citi pe: www.iliaspapageorgiadis.ro

Confirmare

 

Agenda evenimentului:

18:00 – 18:30 Bun venit la CPI!
Timp alocat networking-ului.

18:30 – 18:50 De ce un Club al Profesionistilor in Imobiliare?
O scurta introducere sustinuta de Adrian Erimescu, director imobiliare.ro si initiatorul proiectului la nivel national.

19.00 – 19.30 Lansarea volumelor: „Prin labirintul imobiliarelor si alte intamplari adevarate” si „100 mici secrete pentru investitii imobiliare de succes”.

19.30 – 20:00 Ilias Papageorgiadis: Cum vad eu imobiliarele in Romania

20:30 – … Ramanem impreuna pentru discutii, schimb de idei si pentru a ne cunoaste mai bine.

Data: Marti, 22 noiembrie 2011, incepand cu ora 18:00.

Locatie: Hotel Traian, Piata Unirii nr. 1, 700056, Iasi, Romania

Inscriere
Va rugam sa confirmati prezenta la acest eveniment prin e-mail la adresa: [email protected] sau completand formularul de inscriere de AICI.

Nu exista o taxa de participare

Va asteptam!

B2B Marketing, Events & Education Coordinator