Sub lupa, la CPI: Noul Cod Civil si implicatiile imobiliare

 

 

Stimati imobiliari,

La editia din 26 octombrie, la CPI, punem sub lupa noul Cod Civilsi implicatiile pe care acesta le are asupra mediului real estate.Invitata speciala a acestei editii va fi doamna Andreea Radulescu, notar cu o experienta practica vasta pe segmentul imobiliar.
Doamna Radulescu va prezenta schimbarile importante aduse de noul Cod Civil si va raspunde punctual intrebarilor care vor sosi de la agenti pe email sau celor adresate direct, in timpul evenimentului.

 

Daca vreti sa stiti ce e nou, ce a ramas neschimbat, la ce trebuie avut grija sau orice nelamuriri legate de Noul Cod Civil, transmiteti-le din timp printr-un email la adresa [email protected]. Nu ratati ocazia de a gasi intr-o singura seara raspunsurile pe care le cautati!

Agenda evenimentului din 26 octombrie:

18:00 – 18:30 Networking

18:30 – 19:00 Prezentarea fiecarui participant: Cine sunt – Cu ce ma ocup – Ce vreau sa aflu si ce pot sa ofer. Fiecare persoana va avea la dispozitie maxim 60 de secunde.

19:00 – 20:00 Sub lupa: Noul Cod Civil impreuna cu doamna notar Andreea Radulescu

20:00 – 20:15 Pauza

20:15 – 20:45 Intrebari & raspunsuri: maxim 3 studii de caz prezentate de agentii imobiliari din sala. Solutiile vor fi oferite de participanti.

20:45 – Business Networking

Intalnirea va avea loc la Hotel Golden Tulip Times din strada Decebal nr. 19.

Taxa de participare: 10 euro.
Va asteptam!

 

 

B2B Marketing, Events & Education Coordinator