Apreciatul trainer Bogdan Comanescu la CPI, miercuri 25 ianuarie

La multi ani profesionisti ai imobiliarelor! Miercuri, 25 ianuarie ne intalnim pentru prima data in 2012, cu planuri ambitioase pentru anul care se contureaza in fata noastra.

Editiei din ianuarie ii este atribuit un subiect motivational, care se va relua la fiecare trei luni.

Prin subiect motivational ne referim la o abordare mai putin tehnica sau operationala si mai degraba la o viziune strategica si de atitudine.

Un citat intelept spune Cei cu atitudine au de partea lor cerul şi pământul pentru a reuşi!

Avem nevoie sa gandim pozitiv, sa stim sa ne automotivam,  cum sa iesim invingatori din orice situatie. Avem nevoie sa stim cum sa ne generam energia pentru a realiza tot ceea ce ne-am propus pentru acest an.

Invitatul nostru din luna ianuarie se numeste Bogdan Comanescu si este unul din cei mai apreciati trainer ai companiei Accelera.

Absolvent al cursurilor Academiei Accor si Fondator al Academy Accor Services in Romania. 20 ani de experienta nationala si internationala in conducerea organizatiilor. Proiecte de dezvoltare comerciala in Franta, Germania, Polonia, Cehia, Bulgaria, Spania, Austria si India. Trainer certificat.

Taxa de participare la eveniment este 10 euro pentru persoanele care isi vor confirma prezenta pana in data de 24 ianuarie (inclusiv) si de 15 euro pentru restul participantilor.

 Confirmare

Agenda evenimentului din 25 ianuarie:

18:00 – 19:00 Networking

19:00 – 19:15 Prezentarea fiecarui participant: Cine sunt – Cu ce ma ocup – Ce vreau sa aflu si ce pot sa ofer. Fiecare persoana va avea la dispozitie maxim 60 de secunde

19:15 – 20:00 Prezentare Bogdan Comanescu – Sales developer si trainer motivational

20:00 – 20:15 Pauza

20:15 – 20:45 Prezentare Adrian Erimescu, director general imobiliare.ro – Cum am incheiat anul 2011

20:45 – Business Networking

Intalnirea va avea loc la Hotel Golden Tulip Times din strada Decebal nr. 19.
Va asteptam!

 

 

B2B Marketing, Events & Education Coordinator