Clubul Profesionistilor in Imobiliare este al tau! Spune-ti parerea in 26 iunie

header

Dragi profesionisti imobiliari cu prezenta constanta la acest eveniment sau poate doar viitori participanti,

Clubul Profesionistilor in Imobiliare a fost creat din dorinţa de a lucra într-o piaţă imobiliară profesionistă. Va implini anul acesta 4 ani, timp in care ne-am intalnit lunar, schimband experiente si ascultandu-I pe cei mai mari speakeri ai Romaniei: Andy Szekely, Lorand Soares Szasz, Bogdan Comanescu, Adrian Florea, Nicu Zegheanu, Petrus Stuparu si multi altii.

Alteori am avut teme inspirate din munca zilnica, prezentate chiar de voi, cei care in mod obisnuit va aflati in cealalta parte a salii.

Din tot ceea ce s-a intamplat am avut multe de invatat si fiecare a putut deveni un profesionist putin si mai bun decat era deja.

CPI-ul a ajuns un eveniment longeviv si util deoarece a gasit mereu modalitati noi de a se reinventa, a privit spre viitor cu aceeasi dorinta ca a voastra: sa fie un eveniment profesionist, mereu in transformare, mereu mai bun, de la an la an.

La editia din 26 iunie va propunem, folosind conceptul deja cunoscut de Future Workshop sa supunem unei riguroase analize chiar Clubul, pentru ca impreuna sa identificam elementele ce pot duce catre nivelul urmator acest eveniment al tuturor.

Asadar, grupati in echipe de lucru, vom analiza CPI-ul trecandu-l prin etapele Future Workshop:

  • 1. Faza de pregatire: introducerea metodei de lucru si regulilor de desfasurare.
  • 2. Faza critica: Analizam cu un ochi critic si analitic CPI-ul, luand in considerare: modul de organizare, de promovare, continutul, interactiunea,
  • 3. Faza visatoare: Cum ar arata CPI-ul la modul ideal. Ce am regasi in acest eveniment, ce s-ar intampla, cine ar participa, cum s-ar comporta participantii, etc.
  • 4. Faza de implementare. Identificam solutiile viabile si ne propunem un plan de implementare.

 

Vrei sa iti spui si tu parerea?

buton

Atunci te asteptam miercuri 26 iunie, de la ora 18:00, la Hotel Golden Tulip Times, bulevardul Decebal, sa stabilim impreuna in ce forma va reintineri CPI-ul in perioada viitoare.

Taxa de participare este de 10 euro si este menita sa acopere costurile bufetului pus la dispozitie.

Pe curand!

B2B Marketing, Events & Education Coordinator