CPI București: Despre bani și comunicare

Evenimentele lunare din seria ”Clubul Profesioniștilor în Imobiliare” din București vor fi moderate, timp de un an, de brokeri imobiliari, începând de la ediția următoare.

ZEN_7889_800x532În al cincilea său an de existență, seria de evenimente ”Clubul Profesioniștilor în Imobiliare” vine cu o noutate: moderarea de către brokerii imobiliari. Această idee face parte dintr-un plan amplu de dezvoltare a abilității agenților de a vorbi în public (public speaking). Moderatorul, selectat din rândul brokerilor imobiliari printr-o metodă inedită – vorbitorul de la un eveniment nominalizează moderatorul următorului CPI –, va primi feedback asupra prestației sale atât de la colegii din sală, cât și de la Valentin Oanțo (foto stânga), expert în public speaking și vicepreședinte PR TOASTMASTERS București, club de public speaking și leadership.

La evenimentul de aseară a fost ales și primul moderator din rândul brokerilor imobiliari. Este vorba despre Carina Chirculescu-Romosan, Project Manager New Homes Division în cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania – Moșilor, care s-a oferit voluntar.

ZEN_8010_800x532”Mi s-a părut interesantă propunerea, noi mergem și stăm în public, e foarte comod pe scaun, e «safe». Am vrut să ies din zona mea de confort, așa că m-am oferit să moderez eu primul astfel de eveniment”, spune Carina (foto stânga).

Brokerii imobiliari prezenți la ”Clubul Profesioniștilor în Imobiliare” din 24 septembrie au avut ocazia să vadă cum vor decurge lucrurile în noul format al evenimentului. Câțiva voluntari curajoși au luat cuvântul, iar Valentin Oanțo și colegii brokeri din sală au analizat apoi prestația vorbitorilor. Spre a exemplifica concret ce înseamnă să vorbești în public, Valentin Oanțo a invitat-o la eveniment pe Mihaela Hurezeanu, expert în comunicare în cadrul Băncii Naționale a României și pasionată de public speaking, care a susținut un discurs de cinci minute, apreciat de toți cei prezenți.

ZEN_7719_800x532Și pentru că a venit vorba despre apreciere, trebuie spus că și prima parte a serii, o prezentare susținută de Eusebiu Burcaș (foto stânga), trainer de finanțe personale, care a detaliat schema sa de făcut mai mulți bani, a fost foarte bine primită de către cei prezenți. Brokerii imobiliari bucureșteni au aflat astfel, de la trainer-ul care a susținut această prezentare și la ediția din Cluj a ”Clubului Profesioniștilor în Imobiliare”, eveniment ce a avut loc în luna mai a acestui an, despre traseul banilor și felul în care îi poți pune să producă alți bani. (Aflați mai multe despre ”Schema lui Burcaș” în link-ul de la finalul acestui articol).

În cadrul CPI București, Eusebiu Burcaș a vorbit și despre Wealth Academy, cursul său online de educație financiară. Organizat în trei etape, cursul este transpunerea în mediul online a workshop-urilor organizate de trainer în toată țara.