CPI oferă discount de 10% la Robin Sharma

În această toamnă ne aşteaptă un eveniment de mare anvergură la Bucureşti, marca Robin Sharma. Cu CPI primeşti un discount de 10%.

Conferinta_Robin_Sharma

După ce a ţinut nenumărate conferinţe şi a inspirat milioane de oameni din întreaga lume, de la simplii angajaţi la manageri de top, Robin este unul dintre cei mai buni speakeri la nivel mondial. Atât în conferinţe cât şi în cele 15 cărţi bestseller, Robin abordează teme de leadership şi dezvoltare personală. În această toamnă îl vom avea la Bucureşti şi îl vom auzi vorbind despre cele mai bune tactici de performanță pentru succes, dar nu numai.

În cazul în care încă nu ştii dacă această conferinţă este sau nu pentru tine, citeşte întrebările de mai jos iar dacă răspunsul tău este “DA” la majoritatea, atunci conferinţa lui Robin Sharma este cu siguranţă pentru tine:

  • Vrei să ştii cum să devii un leader mai bun, să-ţi motivezi şi inspiri angajaţii sau colegii?
  • Vrei să obţii rezultate profesionale excepţionale chiar şi în vremuri foarte competitive?
  • Vrei să afli ce strategii de succes folosesc marile companii internaţionale şi cum le poţi aplica astfel încât să îţi creşti cota de piaţă sau veniturile?
  • Vrei să creşti performanţa echipei tale şi să creezi o cultură organizaţională solidă în compania ta?
  • Vrei să ştii cum poţi rămâne puternic în mijlocul turbulenţelor şi concentrat în momentele de incertitudine?

CPI vine cu o mare surpriză pentru agenţii imobiliari din România! Special pentru voi, oferim un discount de 10% la conferinţa lui Robin Sharma din această toamnă!

Suntem conştienţi de valoarea acestei conferinţe şi dorim să facilităm accesul a cât mai multor profesionişti în imobiliare la inspiraţie şi motivare de la unul dintre cei mai buni specialişti în domeniul leadership-ului din lume.

Ce trebuie să faci pentru a primi discountul de 10%?

Pentru a beneficia de discountul de 10% la achiziţionarea biletelor, foloseşte codul de reducere: CPI10.

Mai exact, urmează paşii de mai jos:

1. Accesează linkul: http://robinsharmabucuresti.ro/#registration
2. Selectează tipul biletului/telor dorit/e şi apasă butonul de „Comandă”
3. Pe următoarea pagină introdu codul de reducere CPI10 si apasă butonul „Apply Coupon”

Imediat după finalizarea comenzii veţi primi un e-mail de confirmare iar factura trebuie plătită în termen de 3 zile. Vezi detalii pe www.robinsharmabucuresti.ro.

Foloseşte-ţi acum discountul CPI de 10%!

B2B Marketing, Events & Education Coordinator