CPI te trimite la o întâlnire GOLD cu Robin Sharma!

Clubul Profesioniştilor în Imobiliare susţine venirea lui Robin Sharma la Bucureşti din această toamnă.

1-Fullscreen capture 3252015 105939 AMRobin este unul dintre cei mai buni şi renumiţi specialişti în domeniul leadership-ului la nivel mondial. În ultimii 15 ani a susţinut numeroase conferinţe în faţa a milioane de oameni, dar în acelaşi timp a inspirat şi motivat mii de leaderi din fruntea companiilor de top din lume, cum ar fi: Nike, Microsoft, FedEx, Royal Bank of Scotland, IBM, GE, Panasonic, NASA şi lista continuă.

Anul acesta avem prilejul de a-l revedea pe Robin Sharma la Bucureşti. În cadrul conferinţei din septembrie Robin va dezvălui participanţilor cele mai bune tactici de performanță pentru succes dar va prezenta şi câteva lecţii personale de leadership pentru a rămâne puternici şi concentraţi în momentele mai dificile. Evenimentul promite a fi unul de mare anvergură, foarte valoros, plin de inspiraţie şi idei motivante. Biletele încep de la 199EURO şi urcă până la 739EURO, în funcţie de opţiunile alese şi pot fi achiziţionate de pe site-ul evenimentului: www.robinsharmabucuresti.ro

CPI te trimite la o întâlnire GOLD cu Robin Sharma pe 17 septembrie 2015!

cpi_robin_sharmaDe 5 ani, CPI sprijină agenţii imobiliari din România prin activităţi educative şi acces la informaţii utile dezvoltării lor ca profesionişti în imobiliare. În spiritul acestei misiuni am venit şi cu iniţiativa organizării unui concurs destinat exclusiv lor. Astfel, în această săptămână vom derula un nou concurs prin care ne dorim să sprijinim dezvoltarea personală şi profesională a profesioniştilor din imobiliare.

1-20150320_134616Concurs CPI
În perioada 23-29 martie agenţii imobiliari pot participa la concursul CPI de pe Facebook, putând câştiga un bilet GOLD (în valoare de 383 EUR, TVA inclus) la evenimentul lui Robin Sharma din septembrie sau una dintre cele 4 cărţi bestseller scrise de Robin. Extragerea celor 5 câştigători va avea loc luni, 30 martie.

Cum participi?

Concursul are loc pe pagina CPI de Facebook. Tot ce trebuie să faci pentru a intra în concurs este să răspunzi la provocarea noastră: Dacă l-ai întâlni pe Robin în persoană, ce l-ai întreba? Scrie întrebarea ta într-un comentariu la postarea concursului. Citeşte regulamentul concursului aici.

 

Imagini de la conferinţa din 2012 cu Robin Sharma şi Richard Branson

B2B Marketing, Events & Education Coordinator