Cum se protejează agenții imobiliari americani

Brokerii din Statele Unite ale Americii spun, în proporție de 18%, că au asupra lor o armă atunci când merg la vizionări.

agent imobiliarProfesioniștii americani din reale state spun că siguranța este printre prioritățile lor, potrivit unii studiu RISMedia, citat de realtor.org. Agenții imobiliari amercani spun, în proporție de 47%, căl e-a fost frică atunci când au fost la vizionări.

Studiul arată care sunt măsurile pe care agenții americani le iau pentru a fi siguri că nu pățesc nimic rău atunci când merg la o vizionare. Astfel, cei ai mulți dintre ei (55%), informează pe cineva unde merg, 18% au asupra lor o armă, 11% iau cu ei un coleg, 9% cunosc în profunzime cartierul respectiv, 4% au la îndemână, memorate în telefon, numere de urgență, iar 3% merg la cursuri de auto-apărare.

În plus, cititorii RISMedia au dezvăluit alte măsuri pe care le iau în timpul vizionării. Astfel, este bine să nu mergeți niciodată în fața clienților cărora le arătați locuința, ci întotdeauna în spatele lor, să nu intrați niciodată cu unclient într-o cameră cu o singură intrare/ieșire și să nu găzduiți singuri o vizionare colectivă de tip ”open house”.