Construiește-ți optimismul alături de un instructor cu 20 de ani de experiență

Vrei să afli care sunt cele mai utile metode care te pot ajuta să ai o abordare orientată spre găsirea soluțiilor și să-ți dezvolți optimismul? Atunci, ar putea fi de interes pentru tine acest curs gratuit. Îl poți parcurge integral în 8 ore.

Cursul „Orientare spre soluție și optimism” este gândit pentru a te ajuta atât în viața personală, cât și în cea profesională. Impactul pozitiv obținut prin implementarea instrumentelor de lucru și metodelor propuse nu-l simți doar tu, ci și cei din jurul tău, fie ei colegi, prieteni sau membri ai familiei, spun organizatorii. Până acum, 500 de persoane l-au accesat.

Programul conține o hartă cu cinci zone de explorat și instrumentele aferente, peste 10 fișe de lucru, 10 video-uri pentru inspirație și concepte cheie, chestionare online, exemple și studii de caz. Înscrierea e gratuită și poate fi făcută AICI.

„Încă din 2008 desfășurăm ateliere de Orientare spre Soluție, în special pentru organizațiile partenere din business, antreprenoriat social sau ONG și am testat o multitudine de instrumente și concepte care ne pot ajuta să privim constructiv o problemă sau o oportunitate și, mai ales să îi căutăm soluțiile de rezolvare sau măcar cele de gestionare a lor”, explică Florin Ghindă, autorul programului.

„Astăzi, mai mult ca oricând, avem nevoie de toate soluțiile disponibile, iar de aceea am luat decizia de a democratiza programul, oferindu-l online și gratuit”, adaugă el.

Florin Ghindă este fondatorul platformei RomâniaPozitivă.ro și are aproape 20 de ani de experiență ca trainer și facilitator, timp în care circa 10.000 de participanți au fost prezenți la cursurile lui. Domeniile sale de expertiză includ managementul oamenilor și echipelor, design&solution thinking, comunicarea și public speaking-ul.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])