Dezvoltatori și companii din construcții sprijină lupta împotriva COVID-19 în România

Dezvoltatori și firme din domeniul construcțiilor s-au mobilizat deja și s-au alăturat luptei împotriva noului coronavirus (COVID-19) făcând donații care vin în sprijinul sistemului medical din România.

One United Properties, dezvoltator imobiliar specializat pe proprietăți rezidențiale exclusiviste din București, donează 22 de ventilatoare și 1.500 de teste pentru diagnosticare rapidă. Toate acestea vor ajunge la spitalele din București, astfel încât medicii să aibă la dispoziție uneltele necesare pentru a combate acest virus.

Echipa proiectului 102 The Address by CABA din Capitală a făcut, de asemenea, o donație Spitalului Clinic „Dr. Victor Babeș”, unde sunt internați unii dintre pacienții diagnosticați cu COVID-19.

Principalul investitor și dezvoltator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est, NEPI Rockcastle, susține demersurile de prevenție a răspândirii COVID-19 printr-o donație de 150.000 de euro către Federația Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie – Regiunea Europa.

Grupul Iulius a lansat o platformă de donații, www.iuliusincomunitate.ro, și a oferit suma de 100.000 de euro către mai multe spitale din Iași – Clinica de Pneumologie, Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu”, Spitalul Clinic de Recuperare și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria”.

Fundația Globalworth, lansată de unul dintre cei mai puternici jucători de pe piața de clădiri de birouri din România și Polonia, a decis să ajute Crucea Roșie Română în campania sa pentru combaterea COVID-19 donând 200.000 de euro, sumă folosită pentru cumpărarea de ventilatoare medicale pentru secția de terapie intensivă, echipamente de protecție, mănuși, măști și dezinfectanți.

Unul dintre principalii furnizori de sisteme de soluții complete în domeniul instalațiilor și construcțiilor din România, Terraplast, donează 60.000 de lei Spitalului Județean de Urgență din Bistrița, respectiv 25.000 de lei Spitalului Orășenesc Băicoi, pentru a susține eforturilor locale de prevenire a răspândirii COVID-19.

În Sibiu, reprezentanții ansamblului Agora Cisnădioara s-au numărat printre cei care s-au alăturat inițiativei demarate de Fundația Comunitară Sibiu, Un Spital-O Comunitate, și au donat 50.000 de lei pentru dotarea Spitalului Județean Sibiu cu lucrurile necesare pentru a face față cu bine acestei perioade.

Citește și: Am testat trei tool-uri pentru tururi virtuale. Alege-l pe cel potrivit pentru tine și diferențiază-te de competiție

Citește și: Impactul pandemiei de coronavirus, văzut prin ochii președintelui mondial FIABCI. Sfaturile lui pentru agenții imobiliari din România

Citește și: Recomandarea avocatului: Măsuri de implementat în biroul agenției. Mare atenție cum lucrezi de acasă!

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])