Gil Li-ran vine la Iași pe 17 septembrie

Celebrul trainer va fi prezent în Capitala Moldovei în cadrul evenimentului ”Next Level în Real Estate”, organizat de RE/MAX.

Gil Li-ran 3Evenimentul „Next Level in Real Estate” de la Iași, ce va avea loc pe 17 septembrie, îl va avea în prim plan pe Gil Li-ran, Head of Marketing RE/MAX Israel și unul dintre primii trei traineri specilizați în domeniul imobiliar din Europa. Trainer-ul va prezenta o serie de metode cheie prin care se poate obține un contract exclusiv cu proprietarii, precum și pașii esențiali pentru a deveni un expert imobiliar eficient.

„Maturitatea pieței imobiliare ieșene, dinamismul tranzacțiilor din această zonă, precum și imporanța economică a orașului, au fost motivele de bază care ne-au determinat să extindem seria de traininguri «Next Level in Real Estate» și în Iași, după trei ediții de succes desfășurate în București, Cluj și Timișoara”, a declarat Răzvan Cuc, director regional RE/MAX România.

Prin evenimentele de acest tip, RE/MAX își propune să contribuie la îmbunătățirea practicilor agențiilor, orientând agenții din zona de intermedieri către consultanță imobiliară. Conform reprezentantului companiei, seminarul va contribui la evoluția agenților și a profesioniștilor din imobiliare, având un impact puternic în îmbunătățirea modului de lucru și a modului în care aceștia sunt percepuți. De asemenea, Răzvan Cuc evidențiază faptul că „Next Level in Real Estate” se adresează nu doar profesioniștilor în imobiliare, ci și tuturor ieșenilor care își doresc o carieră în acest domeniu.

„Am fost plăcut surpinși să găsim în Iași peste 50 de birouri imobiliare și peste 100.000 de tranzacții intermediate în ultimii 5 ani, motiv pentru care ne așteptăm la un număr mare de participanți la eveniment, oameni interesați să învețe cum pot evolua în cariera lor”, a menționat Răzvan Cuc.

Cu un nivel de dinamism similiar pieței imobiliare din București și o stabilitate asemănătoare Clujului sau Timișoarei, piața imobiliară din Iași trece printr-o perioadă de creștere vizibilă prin numărul de proiecte de construcție, acest lucru atrăgând un interes tot mai mare al investitorilor în real-estate.

Datorită acestor aspecte, orașul Iași se află pe lista planurilor de dezvoltare ale companiei RE/MAX, reprezentanții acesteia aflându-se deja în discuții cu posibili parteneri pentru deschiderea primei francize până la finalul acestui an. Pe termen lung, Răzvan Cuc mizează pe înființarea a cinci birouri, cu minim 50 de agenți.

„Credem că acesta este un moment prielnic pentru investiții în imobiliare sau pentru a intra în consultanță imobiliară, iar sistemul de franciză RE/MAX este un business complet și complex, ce oferă nu doar o afacere la cheie, ci și avantajul apartenenței la compania lider în domeniu și la cea mai mare rețea de agenți imobiliari de pe glob. Şi tocmai pentru că Iaşiul e o piaţă foarte importantă pentru noi, avem un pachet foarte motivant pentru primul francizor din acest oraş”, a încheiat Răzvan Cuc.