”IMM ReStart – Descoperă-ți potențialul” la Brașov pe 26 martie

Seria de evenimente organizate de doingbusiness.ro în parteneriat cu EY România ar putea fi de interes și pentru brokerii imobiliari.

restartSeria de conferințe „IMM ReStart – Descoperă-ți potentialul” 2015 cu un eveniment organizat pe 26 martie 2015 va fi inaugurată la Brașov (Hotel Kronwell, Centrul de Conferințe ”Kronwell Ceremonies”). În cadrul evenimentului vor fi abordate subiecte din sfera consultanței fiscale, financiare și legislative – în contextul în care finanțarea activității curente și a investițiilor rămâne și în 2015 una dintre cele mai acute probleme cu care se confruntă antreprenorii –, dar și prezentări privind oportunitățile de dezvoltare personală– subiecte legate de motivarea personalului, relaționare sau psihologia vânzărilor, susținute de reprezentanții EY Romania și Equatorial.

Dincolo de acestea, evenimentul de la Brașov aduce în dezbatere noutățile din domeniul reglementărilor fiscale și legislative (EY România), principalele riscuri pentru afaceri, soluțiile de asigurare și management al riscului (Allianz-Țiriac Asigurări), insolvență și asigurarea de credit comercial (Coface).

Nu în ultimul rând, sesiunea de workshop aduce în prim plan cele mai noi instrumente și soluții din sfera tehnologiei, disponibile antreprenorilor în „era hiperconectivitatii”. Subiectele propuse se referă la modul corect de gestionare a software-ului (BSA), soluțiile de raportare și analiză pentru a lua cele mai bune decizii de management (SAS România), mobilitate și resursele de date (Microsoft România), optimizarea costurilor prin soluții fixe și mobile (Telekom) și, nu în ultimul rând, direct marketing, generare leaduri de vânzări, comunicare și portalurile de business (Kompass România).

„IMM ReStart este mai mult decât o conferință, oferind antreprenorilor o perspectivă complexă prin integrarea componentelor de consultanță specializată, resurse și instrumente dedicate dezvoltării, training de dezvoltare personală și întâlniri private cu specialiști din companii de renume. Peste 1.200 de antreprenori din întreaga țară au participat anul trecut la seria de evenimente pe care le-am organizat, accesând resursele complexe și variate pe care le-am pus la dispoziția lor împreună cu partenerii noștri. Continuăm, și în 2015, caravana «IMM ReStart», care va ajunge în cele mai importante centre de afaceri din țară, adresând micilor întreprinzători provocarea de a-și descoperi potentialul”, a declarat Dumitru Ion, general manager Doingbusiness.ro. De notat este că persoanele interesate pot stabili întâlniri private gratuite cu vorbitorii, programându-se în prealabil aici.

Participarea la evenimentul de la Brașov, moderat de Radu Soviani, este gratuită și se face pe bază de înscriere prealabilă. Proiectul va continua în 2015 cu evenimente organizate la Arad (28 aprilie 2015), Sibiu (12 mai 2015), Pitești (28 mai 2015), Iași (11 iunie 2015), Târgu Mureș (17 septembrie 2015), Galați/Brăila (15 octombrie 2015) și Oradea (12 noiembrie 2015). Aflați aici mai multe informații despre agendă, vorbitori și înscrieri.