[Manager de agenție]: Alice Necula, Sales Manager Otho Estate

Alice Necula se ghidează, în activitatea profesională, după motto-ul ”Proprietăți extraordinare, clienți extraordinari, relații extraordinare”.

rsz_alice necula otho estateCPI: Menționați o realizare de care sunteți foarte mândră în 2016.

Alice Necula: Suntem mândri să încheiem anul cu rezultate bune din punct de vedere al tranzacțiilor, dar în contextul în care una dintre provocările majore ale agențiilor este recrutarea agenților de calitate, cu siguranță cea mai frumoasă realizare din 2016 a agenției noastre este închegarea unei echipe în care am adunat individualități puternice, cu care împărtășim aceleași valori etice și împreună cu care valorificăm o cultură de business care ne diferențiază în comunitatea imobiliară.

CPI: Care este motto-ul  care vă definește cel mai bine modul în care acționați în domeniul imobiliar?

Alice Necula: Proprietăți extraordinare, clienți extraordinari, relații extraordinare. Credem cu tărie că în business-ul nostru, la fel ca în viață, esența unei relații excepționale este încrederea, așa că alegem să ne concentrăm resursele și abilitățile în reprezentarea unei singure părți în tranzacție. De aceea, cel mai frumos rezultat al muncii noastre, este clădirea unor relații durabile, bazate pe loialitate și integritate, care nu se termină odată cu încheierea tranzacției imobiliare.

CPI: Cu ce considerați că se diferențiază agenția dvs în piața imobiliară?

Alice Necula: Fiecare dintre agenții noștri înțelege că activitatea să este un demers antreprenorial, iar principalul nostru obiectiv profesional este furnizarea unei experiențe de tranzacționare de neuitat, care depășește așteptările inițiale ale clienților noștri. Agenții noștri sunt oameni pasionați de meseria lor, care reușesc să conserve entuziasmul pentru profesie, sunt atașați de valorile etice ce definesc activitatea noastră și au un apetit constant pentru dezvoltare profesională. Toate aceste lucruri se reflectă în relațiile pe care le creăm, atât în cadrul comunității imobiliare, cât și cu cei pe care ne simțim onorați să-i numim clienți. Ne place să credem ca, dincolo de profit, reușim să ne distingem în piața imobiliară prin reputația pe care ne-o creăm constant.

CPI: Care considerați că este viziunea care vă diferențiază ca manager de agenție?

Alice Necula: Prima în ierarhia valorilor agenției noastre este încrederea. Relațiile solide pe care le clădim în cadrul agenției se reflectă în plusvaloare în activitatea noastră profesională zilnică. Mai importantă decât însăși tranzacția este preocuparea pentru crearea unui mediu stabil și reconfortant pentru agenții noștri.

CPI: Transmiteți un mesaj comunității imobiliare din România.

Alice Necula: Suntem entuziasmați să vă cunoaștem pe toți. Ceea ce știm este că nu avem concurență în această meserie, așa că tot ce rămâne de făcut este să colaborăm și să ne distrăm împreună.

Despre proiectul Manager de Agenție

Echipa Imobiliare.ro a crezut încă de la început în dezvoltarea unei comunități imobiliare puternice, a unui grup în care sunt bineveniți toți cei care se regăsesc în valorile sale.

Evenimentul CPI – Clubul Profesioniștilor în Imobiliare și platforma Conținut pentru Profesioniștii în imobiliare, hub.imobiliare.ro, sunt două dintre acțiunile ample care s-au născut pentru a sprijini dezvoltarea domeniului imobiliar.

Scopul proiectului Manager de agenție este de a duce această cunoaștere a brokerilor și agenților imobiliari la un nivel mai profund, pornind de la valorile și viziunea lor, în primul rând.