[Manager de agenție]: Emanuel Poștoacă, Manager General, Nordis

Stabilește întotdeauna relații win-win cu toți partenerii de afaceri: clienți, angajați, colegi de breaslă, funizori. Acesta este motto-ul lui Emanuel Poștoacă.

Emanuel PostoacaCPI: Menționați o realizare de care sunteți foarte mândru în 2016

Emanuel Poștoacă: Semnarea de contracte de reprezentare exclusivă pentru cinci ansamburi rezidențiale noi și demararea primului proiect imobiliar dezvoltat de Nordis : Nordis Residence-Herăstrău Park.

CPI: Cu ce considerați că se diferențiază agenția dvs în piața imobiliară?

Emanuel Poștoacă: Calitatea ridicată a serviciilor, specializarea pe o anume nișă de piață, orientarea către client și satisfacerea nevoilor acestuia

CPI: Care considerați că este viziunea care vă diferențiază ca manager de agenție?

Emanuel Poștoacă: Din punctul meu de vedere cea mai importanta resursa a unei agentii imobiliare sunt oamenii. Si aici ma refer atat la angajati cat si la colegii de breasla, cu care colaboram cat de des avem ocazia. La Nordis punem mare pret pe relatiile interumane. Un angajat/colaborator multumit este si mai productiv pentru companie. Ne straduim ca Nordis sa fie o companie care, datorita oamenilor care o alcatuiesc, sa fie un etalon de calitate pe piata imobiliara.

CPI: Transmiteți un mesaj comunității imobiliare din România.

Emanuel Poștoacă: Orientarea exclusiv catre profit dauneaza imaginii comunității imobiliare din România. In schimb, colaborarea intre colegii de breasla si efortul de a oferi servicii de calitate clientilor va aduce un mare beneficiu de imagine, astfel ca in timp, comunitatea imobiliara sa fie perceputa ca aducatoare de plus-valoare, asemenea altor comunitati profesionale (notari, avocati, evaluatori etc).

Despre proiectul Manager de Agenție

Echipa Imobiliare.ro a crezut încă de la început în dezvoltarea unei comunități imobiliare puternice, a unui grup în care sunt bineveniți toți cei care se regăsesc în valorile sale.

Evenimentul CPI – Clubul Profesioniștilor în Imobiliare și platforma Conținut pentru Profesioniștii în imobiliare, hub.imobiliare.ro, sunt două dintre acțiunile ample care s-au născut pentru a sprijini dezvoltarea domeniului imobiliar.

Scopul proiectului Manager de agenție este de a duce această cunoaștere a brokerilor și agenților imobiliari la un nivel mai profund, pornind de la valorile și viziunea lor, în primul rând.