[Manager de agenție] Sorin Răducu, cofondator, RENET

Sorin Răducu spune că una dintre realizările din 2016 care îl fac să fie mândru este faptul că agenții imobiliari din RENET lucrează cu succes în sistemul de reprezentare exclusivă.

sorin raducuCPI: Menționați o realizare de care sunteți foarte mândru în 2016

Sorin Răducu: O realizare importantă în acest an, atât din punct de vedere financiar, cât și logistic, este prezența RENET, cu stand de prezentare și revistă proprie, la târgurile imobiliare (ex: tIMOn – cel mai mare târg imobiliar). Totodată, ne mândrim cu faptul că agenții noștri imobiliari lucrează cu succes în sistem de reprezentare exclusivă, care devine din ce în ce mai apreciat și pe piața imobiliară din România.

CPI: Cu ce considerați că se diferențiază agenția dvs în piața imobiliară?

Sorin Răducu: RENET este o alternativă la modelul tradițional de agenție imobiliară, este un concept de business unic și inovator pe piața imobiliară din România, inspirat din modelul american. În cadrul echipei noastre, fiecare agent îşi păstrează integral comisionul tranzacţiilor, are propriul brand, îşi conduce în mod independent activitatea de brokeraj și este încurajat să intermedieze prin contract de reprezentare exclusivă.  În același timp, beneficiază de cele mai perfomante facilităţi logistice și resurse necesare derulării activității, precum website propriu, sediu, săli de întâlniri, consultanţă juridică pentru contractele în exclusivitate, consultanţă în marketing şi comunicare.

CPI: Care considerați că este viziunea care vă diferențiază ca manager de agenție?

Sorin Răducu: Consider că ceea ce ne diferențiază, atât pe mine, cât și pe ceilalți acționari RENET, este viziunea inovatoare, de a veni cu un nou concept de business în domeniu și de a adopta în permanență cele mai eficiente strategii. Prin pasiune, experiența vastă dobândită în domeniul imobiliar și soluțiile implementate, considerăm că aducem o îmbunătățire activității pe piața imobiliară din România și că stabilim noi standarde de calitate și performanță în această industrie.

CPI: Transmiteți un mesaj comunității imobiliare din România.

Sorin Răducu: În continuare îmi doresc să existe o colaborare constantă și cât mai eficientă în cadrul comunității imobiliare din țară, astfel încât să putem vorbi pe viitor de o dezvoltare sănătoasă a pieței și a perspectivelor profesionale.

Despre proiectul Manager de Agenție

Echipa Imobiliare.ro a crezut încă de la început în dezvoltarea unei comunități imobiliare puternice, a unui grup în care sunt bineveniți toți cei care se regăsesc în valorile sale.

Evenimentul CPI – Clubul Profesioniștilor în Imobiliare și platforma Conținut pentru Profesioniștii în imobiliare, hub.imobiliare.ro, sunt două dintre acțiunile ample care s-au născut pentru a sprijini dezvoltarea domeniului imobiliar.

Scopul proiectului Manager de agenție este de a duce această cunoaștere a brokerilor și agenților imobiliari la un nivel mai profund, pornind de la valorile și viziunea lor, în primul rând.