[Manager de agenție]Răzvan Cuc, președinte, RE/MAX România

Răzvan Cuc spune că printre realizările din 2016 ale RE/MAX România se numără creșterea cu 70% a rețelei de agenți.

Razvan Cuc, Director Regional REMAX RomaniaCPI: Care este motto-ul după care vă ghidați?

Răzvan Cuc: Misiunea RE/MAX România este să ofere unelte, standarde și servicii pentru agenții de top din industria imobiliară, astfel încât aceștia să se poziționeze ca și experți imobiliari locali și să devină prima alegere a clienților.

CPI: Menționați o realizare de care sunteți foarte mândru în 2016.

Răzvan Cuc: Creșterea cu 70% a rețelei de agenți  și cu peste 80% a comisioanelor realizate, cât și depășirea unui stoc de 800 de listări exclusive în RE/MAX.

CPI: Cu ce considerați că se diferențiază agenția dumneavoastră în piața imobiliară?

Răzvan Cuc: Brandul global nr.1 in imobiliare, retea nationala de 170 de membri – ca parte din reteaua globală de 100.000 de agenti, sistemul de educatie complex și performant, tehnologie de top pentru agenti și sistemul de lucru focusat pe listări exclusive.

CPI: Care considerați că este viziunea care vă diferențiază ca manager de agenție? 

Răzvan Cuc: Viziunea RE/MAX România este să devină liderul consultanței imobiliare, schimbând modul în care se tranzacţionează proprietățile la noi în țară, ca parte dintr-un succes global.

CPI: Transmiteți un mesaj comunității imobiliare din România.

Răzvan Cuc: RE/MAX România salută întreaga comunitate a profesioniștilor în imobiliare din România!  Suntem interesați în dezvoltarea acestei profesii la nivel național și credem că educația specifică este calea spre profesionalizare. Avem convingerea că pe termen lung cheia spre succes este reprezentarea exclusivă  – piesa de baza pentru dezvoltarea unui business sănătos în această industrie. O strategie la nivel de breaslă bazată pe reprezentări exclusive poate să aducă amplificarea exponențiala a afacerii prin tranzacții în colaborare – așa cum știm că funcționează în piețele mature. De aceea vom rămâne în continuare deschisi spre a oferi evenimente deschise de educație spre beneficiul întregii comunități.

Despre proiectul Manager de Agenție

Echipa Imobiliare.ro a crezut încă de la început în dezvoltarea unei comunități imobiliare puternice, a unui grup în care sunt bineveniți toți cei care se regăsesc în valorile sale.

Evenimentul CPI – Clubul Profesioniștilor în Imobiliare și platforma Conținut pentru Profesioniștii în imobiliare, hub.imobiliare.ro, sunt două dintre acțiunile ample care s-au născut pentru a sprijini dezvoltarea domeniului imobiliar.

Scopul proiectului Manager de agenție este de a duce această cunoaștere a brokerilor și agenților imobiliari la un nivel mai profund, pornind de la valorile și viziunea lor, în primul rând.