Masterclass Agent Training cu Paul Vincenti, pe 27 septembrie la București

Trainingul este adresat atât profesioniștilor în imobiliare cât și antreprenorilor interesați de acest domeniu.

eveniment-27-09-2017”Masterclass Agent Training”, eveniment organizat de RE/MAX Romania pe 27 septembrie,  la București, Hotel Ramada North, Sala Diamond 1, str. Daniel Danielopolu nr. 44, va aborda subiecte precum rolul negocierii – cele cinci componente ale unei negocieri de succes, cum sa abordezi obiectiile, cum sa gestionezi licitatiile, recomandarile – strategii eficiente.

 Paul Vincenti, aflat pentru a treia oara in Romania, este trainer la RE/MAX Malta, care a fost desemnată cea mai bună regiune din lume pentru 2016. Cu peste 15 ani de experiență ca trainer și antreprenor, a lucrat cu branduri cunoscute precum KPMG, PwC, Coca-Cola, RE/MAX Internațional, Nissan, FIMbank.

Paul Vincenti este recunoscut ca un lider în formarea și dezvoltarea agenților imobiliari. A instruit RE/MAX Italia, RE/MAX Malta, RE/MAX Turcia, RE/MAX Viena, RE/MAX Irlanda, RE/MAX UK Sud și RE/MAX Londra.

Pentru a treia oară în România, Paul Vincenti vine să împărtășească secretele industriei cu toți cei dornici să atingă performanța în domeniul imobiliar și nu numai.

Biletul, al cărui preț este de 39 de euro plus TVA, include opt ore de training intensiv, traducere simultana din limba engleza, materiale de lucru si pauze de cafea. Organizatorii oferă și o garanție: ”dacă, din diferite motive, consideri că informațiile nu ți-au fost utile îți vom rambursa integral suma plătită”.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului și înscrieri sunt disponibile AICI.