”Next Level” cu Gil Li-ran la Timișoara pe 28 aprilie

Clubul Profesioniștilor în Imobiliare este partener oficial al evenimentului organizat de RE/MAX România în orașul de pe Bega.

Gil Tm”Next Level în Real Estate” este un training specializat, adresat tuturor profesioniștilor din imobiliare și celor interesați de serviciile de consultanță imobiliară. Parte a unei serii organizate de către RE/MAX România în diferite orașe ale țării, evenimentul de la Timișoara se va bucura de prezența lui Gil Li-ran, head of marketing RE/MAX Israel și unul dintre primii trei traineri internaționali specializați în real estate. Cu o experiență de peste 13 ani în acest domeniu, Gil Li-ran a instruit peste 1.500 de agenți în Europa, Asia și America de Nord.

Trainingul va trata multe subiecte de interes și educație în domeniul imobiliar, printre care se numără: ”Trei piloni ai afacerii tale și impactul acestora într-un business de succes”, ”9 pași prin care devii expertul imobiliar de care clienții au nevoie” și ”15 tips&tricks despre cum poți obține un contract exclusiv prin livrarea unei prezentări de succes” .

Așadar, după două ediții în 2014, la București și Cluj-Napoca, Gil Li-ran vă aștepaptă, în data de 28.04.2015, la a treia ediție Next Level în Real Estate – Timișoara. Prețul pentru participare, care include traducere simultană din limba engleză, materiale de lucru, masa de prânz și pauzele de cafea, este de 49 de euro plus TVA. Pentru înscrieri, transmiteți un e-mail la [email protected] sau sunați la 0743.182.497 sau 0364.734.776