Octombrie, luna evenimentelor din seria CPI

Seria de evenimente ”Clubul Profesioniștilor în Imobiliare 2016” a debutat pe 4 octombrie la Timișoara.

cpi timisoaraAnul acesta, seria de evenimente ”Clubul Profesioniștilor în Imobiliare” vine cu un nou concept. Astfel, într-o singură zi, participanții se pun la curent cu cerecetările și ultimele tendințe din domenii precum vânzări şi negociere, tehnologie, legislaţie imobiliară, marketing, dezvoltări rezidenţiale, arhitectură şi construcţii.

Primul eveniment din seria CPI din acest an a avut loc la Timișoara pe 4 octombrie. Conferința, care s-a bucurat de participarea a 150 de agenți și brokeri imobiliari, a debutat sub semnul tehnologiei. Adrian Erimescu, CEO și cofondator al portalului Imobiliare.ro a declarat că noul concept CPI este creat în contextul evoluției tehnologice din ultimii ani. Radu Andrei, manager de proiect și cofondator Imobiliar.ro, a detaliat impactul pe care această evoluție tehnologică îl are asupra clienților agenților imobiliari și, implicit, asupra modului în care aceștia își desfășoară activitatea profesională de zi cu zi.

Aproximativ 60% dintre vizitatorii portalului Imobiliare.ro, site care înregistrează, lunar, un număr de1,3 milioane de unici, sunt membri ai generației ”Millennials” – persoane născute între anii 1980 și 2000. Aceștia au crescut odată cu tehnologia, cu evoluția internetului și una dintre cerințele lor este că vor rezulatte imediate; ei trăiesc online, cumpără online, iar în privința modalității de accesare a portalului Imobiliare.ro, folosesc atât aplicația de mobil, cât și site-ul, de pe desktop. ”Aplicația de mobil generează de trei ori mai multe lead-uri decât cazul în care portalul este accesat de pe desktop”, spune Radu Andrei.

Revenind la rapiditatea cu care clienții potențiali vor să primească răspunsuri, Radu Andrei a dezvăluit că Imobiliare.ro va lansa în curând aplicația Imobiliare.ro pentru agent, având în vedere că portalul este accesat în proporție de 50% de pe smartphone. ”Agentul vede anunțul pentru care este contactat, numele și mesajul clientul. Dacă nu puteți răspunde, dintr-un click puteți să cereți acordul de a-l suna sau să-i spuneți că îl veți contacat mai târziu pe chat. Acțiunile posibile în timpul primei conversații includ apelarea clientului, a proprietarului sau setarea unui task”, explică Radu Andrei.

La CPI Timișoara auluat cuvântul, în continuare, arh. Maja Bâldea, membră a Ordinului Arhitecților din România, care a vorbit despre modificările în proiectarea ansamblurilor rezidențiale, în sensul creșterii preocupării și interesului cumpărătorilor pentru design și nivelul de trai presupus de o arhitectură modernă; Andreea Comșa, managing partner la Premier Estate Management, care a dezvăluit celor prezenți câteva dintre secretele profesionale care au condus la creșterea business-ului pe care îl conduce; antreprenorul Ovidiu Șandor, care a prezentat audienței detalii despre proiectul rezidențial de 1.200 de apartamente pe care-l dezvoltă în orașul de pe Bega; Ciprian Adam, consultant senior marketing și lector doctor în cadrul Universității de Vest Timișoara.

Scurt istoric CPI: Pentru a sprijini agentul imobiliar din România, Clubul Profesioniştilor în Imobiliare a devenit cea mai puternică şi mai mare comunitate imobiliară, locul în care consultanţii imobiliari se pot cunoaşte, dezvolta relaţii de business, colabora şi identifica ideile care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, profesională şi în creăterea business-ului. CPI este un eveniment cu o tradiţie de peste 7 ani şi peste 70 de ediţii în cele mai mari oraşe din România: Bucureşti, Timişoara, Cluj, Iaşi, Braşov, Constanţa. În 2016 a avut loc prima ediţie naţională care a reunit peste 350 de agenţi imobiliari şi dezvoltatori veniţi din toate colţurile ţării. În fiecare an, CPI-urile regionale au strâns în jur de 500 de participanţi, nerăbdători să fii printre primii care află cum se conturează viitorul. Eşti şi tu unul dintre ei?