Patru stiluri de amenajare de primăvară a locuinței

Specialiștii Hornbach au identificat patru tipuri de design potrivite anotimpului ce tocmai a început.

Graphic Style-1Chiar dacă vremea caldă alternează cu ploile, este cert că a venit primăvara. Este important să țineți cont de această schimbare de anotimp atunci când organizați vizionări pentru locuințele pe care le aveți în portofoliu.

Ne-am gândit să vă prezentăm patru stiluri de amenajare de primăvară a locuinței, identificate de specialiștii în design de la Hornbach, pentru a vă inspira în aranjarea locuinței pentru vizionare.

Graphic Style

Primul stil propus de Hornbach pentru acest sezon, Graphic Style, aduce geometria mai aproape de confortul necesar într-o locuinţă. Linii verticale și orizontale, precum și unghiurile de 90° fac parte din formula de design a acestui stil. Această idee de ambianţă este dominată de nuanţe uni de gri, ce sunt înveselite de accente de culoare precum roşu aprins (Chili Pepper) și albastru (Zenith Blue).

Când vine vorba de texturi, metalul şi lemnul se întâlnesc în decoruri şi mobilier şi, împreună, creează o ambianţă prietenoasă şi tinerească în acelaşi timp. Formele geormetrice nu lipsesc nici ele. Romburi, cercuri, pătrate sau zig-zag-uri sunt cuprinse în micile detalii şi, alături de contrastele puternice, alcătuiesc formula de succes a acestui stil care se potriveşte, astfel, de minune celor pasionaţi de tehnologie.

Botanic Spirit

Natura este elementul care încarcă pozitiv, care oferă o stare de bine şi de libertate. Tocmai acesta este motivul pentru care specialiştii Hornbach propun stilul Botanic Spirit ce duce locuitorii casei în natură.
Culorile proaspete ale frunzelor, ale fructelor, arbuștilor sau stepei, precum și ornamentele cu frunze mari asigură o ambianță naturală. Pereții verzi și modelele de plante contribuie suplimentar la obținerea acestei atmosfere. În mod clar, nuanţele dominante sunt cele inspirate din natură – kaki, forest green și golden moss – dar nu lipsesc nici accentele care sparg orice urmă de monotonie – albastru sau roşu.

Miami Beach

Imaginea animată și pastelată a apei, nisipului dau tuturor sentimentul de bucurie pură. Iar stilul Miami Beach are rolul de a transforma locuinţa în acest loc în care vacanţa pare să persiste şi se adresează mai ales tinerilor şi persoanelor ce păstrează anii tinereţii în suflet.
Noua idee de amenajare propusă de Hornbach este desprinsă parcă din anii ’50 datorită modelelor grafice cu buline, palmieri, valuri. Culorile de vară au şi ele rolul de a menţine relaxarea la cote maxime. De la nuanţe de roz flamingo, de azur sau galben, toate susţinute de mult alb, ţin vara permanent în casă.

The New Chic

Culori elegante, materiale strălucitoare și suprafețe perlate alcătuiesc un tot unitar. Nuanțe metalice, covoare albe, carouri elegante. Acestea sunt caracteristicile stilului The New Chic.