RE/MAX organizează ”Serile Carierei” în patru orașe, pe 25 septembrie

RE/MAX organizează Serile Carierei în data de 25 septembrie, de la ora 17.00, în Cluj-Napoca, Arad, Brașov și București.

career_night_nationalPotrivit reprezentanților RE/MAX, sistemul adus de companie în România este ”combinația perfectă” care conduce la job-ul ideal, acela care îmbină aspectele financiare, educaționale și personale. “Serile Carierei este un eveniment important pentru RE/MAX pe care dorim să îl reluăm periodic, pentru a reuși astfel să intrăm în contact cu alți agenți imobiliari din piață, specialiști în vânzări și oameni interesați de carieră și dezvoltarea personală. Resursa umană este crucială în acest domeniu, de aceea dorim să organizăm cât mai multe evenimente și seminarii, pentru a îmbunătăți calitatea profesională a oamenilor, a ne cunoaște și a lega relații de colaborare pe termen lung”, spune Victor Lazăr, Broker Owner RE/MAX Best

Evenimentele ”Serile Carierei” vor avea loc în data de 25 septembrie 2014, de la orele 17:00, în următoarele orașe: Cluj-Napoca (Hotel Capitolina City Chic, str Victor Babeș 35), Brașov (Sediu RE/MAX Ascendent, strada Nicolae Iorga nr. 14), Arad (Hotel Leon, Bd. Titulescu nr. 5) și București (Hotel Golden Tulip Times, Bd. Decebal nr.19).

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.remax.ro.