RE/MAX organizează un webinar cu un senior al trainingului din România

Joi, 28 septembrie 2017, Eliade Rotariu va susține un webinar moderat de Răzvan Cuc, președintele RE/MAX România. Printre subiectele de discuție se numără obiceiurile sănătoase pentru un management eficient, caracteristicile unui lider bun și managementul situațiilor de criză.

Eliade RotariuEliade Rotariu este fondatorul primului program de educație managerială 100% românesc. Pentru Eliade Rotariu, jobul și pasiunea s-au îmbinat perfect, iubește ceea ce face și dorește să ofere suport tuturor celor interesați de ”management pentru o lume mai bună”. Are în portofoliu companii multinaționale de renume – eOn, AD Pharma, Vodafone, Telekom, EuroGSM, și multe altele. Sute de manageri, mulți în poziții de top, au avut parte de cea mai bună educație trecând prin trainingurile lui în ultimii 20 de ani de carieră.

”Când vine vorba despre dezvoltare personală, ce poate fi mai plăcut decât să înveți de la oameni care își fac meseria cu pasiune? Inspirați de experiența și dedicarea unuia dintre cei mai buni traineri din România, am pregătit pentru tine un nou webinar!Joi, 28 septembrie 2017, de la ora 16:00 te invităm să participi la un eveniment online interactiv – Seminarul online de management în imobiliare”,  sună invitația făcută de către RE/MAX România..

Alături de gazda evenimentului, Răzvan Cuc, Președintele RE/MAX România, și de invitatul special, speakerul Eliade Rotariu, trainer senior specializat în dezvoltare managerială, veți avea ocazia să vă implicați într-o discuție deschisă despre obiceiuri sănătoase pentru un management eficient, caracteristicile unui lider bun, tool-uri utile în management, managementul situațiilor de criză și managementul echipei și coaching-ul.

”Îți recomandăm să stai până la sfârșit, când vom avea o sesiune dedicată 100% întrebărilor și răspunsurilor. Așa că pregătește-ți lista și participa activ la discuție”, mai spun organizatorii.

”Eliade este omul de la care am mereu ceva nou de învătat ca manager. Experiența lui se traduce în fiecare sfat pe care îl oferă publicului său, iar informațiile pe care le livrează sunt aplicabile imediat. În imobiliare, fiecare dintre noi suntem managerii propriei cariere, așa că te invit să participi la acest seminar interactiv, indiferent de nivelul tău de experiență”, spune Răzvan Cuc, președintele RE/Max România.

Pentru a-ți asigura accesul la webinar, te invităm să completezi formularul de AICI.