RE/MAX Romania organizează training-urile „The heART of sales”

RE/MAX organizează, în luna septembrie, o serie de training-uri specializate dedicate celor care deja profesează sau doresc să-și înceapă o carieră în industria imobiliară.

remax Sign_closeupSeria de evenimente „The heART of sales”, organizate la Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi, îl vor avea în prim plan pe unul din primii trei traineri internaţionali specializat în Real Estate, Gil Li-ran, International Trainer & Speaker RE/MAX, cu o experienţă de peste 15 ani de training în Real Estate, care a  instruit peste 1.500 de agenţi în Europa, Asia şi America de Nord. Acesta va aborda teme importante in activitatea unui agent :prezentarea perfectă, tratarea obiecţiilor, metode de pus în practică şi multe altele.

Seminarele vor contribui la evoluția agenților și a profesioniștilor din imobiliare, având un impact puternic în îmbunătățirea modului de lucru și a modului în care aceștia sunt percepuți. De asemenea, „The heART of sales” se adresează nu doar profesioniștilor în imobiliare, ci și tuturor celor care își doresc o carieră în acest domeniu.

Tariful de participare este de 49 EUR + TVA și include 8 ore de training intensiv, traducere simultană din limba engleză, materialele de lucru și pauzele de cafea.

În Bucureşti evenimentul va avea loc în data de 27 septembrie, la Hotel Ramada North (Daniel Danielopolu nr 44), Sala Dimond 1. În Cluj-Napoca, Gil Li-Ran va fi prezent în 28 septembrie,  la The Office, Corp C (Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 77), Sala B. În ceea ce priveşte evenimentul din Iaşi, acesta va avea loc în 29 septembriela Hotel Unirea (Pta Unirii nr. 5), Sala Cuza.

Toate cele trei evenimente vor începe la ora 08.30.