Seminar gratuit pentru agenții imobiliari din Brașov

RE/MAX organizează pe 24 septembrie, în Brașov, un seminar gratuit pentru profesioniștii din imobiliare, în cadrul căruia se va pune accent pe tehnici precum listarea exclusivă și tranzacțiile prin colaborare.

remax Sign_closeupDesfășurat pentru prima dată în Brașov, evenimentul îi va avea în prim plan pe Răzvan Cuc, director regional RE/MAX România, și Iulian Berghian, regional trainer manager RE/MAX România. Împreună, cei doi reprezentanți ai companiei de francize imobiliare, vor prezenta participanților câteva dintre cele mai importante trucuri ale profesiei, oferind sfaturi prin care aceștia își pot eficientiza timpul de tranzacționare și rata de succes a tranzacțiilor.

„Brașovul a revenit anul acesta în atenția agenților imobiliari, fiind unul dintre orașele în care există numeroase proiecte atât de construcție, cât și în etapa de proiectare. Astfel, ne dorim să pregătim specialiștii locali pentru o reprezentare cât mai eficientă a viitorilor clienți”, declară Răzvan Cuc.

În plus, în contextul în care România nu dispune de niciun fel de cadrul normativ care să educe această piață aflată într-o continuă creștere, prin evenimentele de acest tip, RE/MAX își propune să contribuie la îmbunătățirea practicilor agențiilor, orientând agenții din zona de intermedieri către consultanță imobiliară.

Conform reprezentantului companiei, seminarul va contribui la evoluția agenților și a profesioniștilor din imobiliare, având un impact puternic în îmbunătățirea modului de lucru și a modului în care aceștia sunt percepuți.

Piața imobiliară din Brașov, asemănătoare celor din Cluj-Napoca și Iași

Razvan Cuc, Director Regional REMAX Romania„Chiar dacă numărul agențiilor imobiliare din Brașov este relativ mic în comparație cu situația din marile orașe, numărul de tranzacții efectuate în ultimii cinci ani – peste 120.000 – demonstrează efervescența orașului și cererea existentă pe piața locală”, spune Răzvan Cuc.

Totodată, potrivit celor trei birouri RE/MAX din Brașov , cele mai căutate locuințe din județ sunt cele de două camere iar, spre deosebire de marile orașe unde zona centrală este punctul de atracție, pentru clienții din Brașov cele mai importante criterii sunt existența unei zone verzi generoase, precum și posibilitatea unei priveliști asupra orașului.

„În ceea ce privește planurile noastre pe piața locală, prioritară este creșterea numărului de agenți imobilari. Bineînțeles, suntem deschiși și către extinderea rețelei de agenții și estimăm inaugurarea altor două birouri în următorii doi ani”, explicăt Răzvan Cuc.